Sisulooja Triinu Liis McNairni kodus aastaid elanud kassid viis varjupaika tema abikaasa Justin.

Foto: Stanislav Moškov
Inimesed
11. august 2021, 10:31

10.08.2021 kell 22.11 ilmunud artiklit on täiendatud 11.08 kell 10.31.

KASSIDRAAMA! Triinu Liis McNairni ammused lemmikud viis varjupaika abikaasa Justin! Pesaleidja nõuab trahvi: meie teadmata ei oleks seda tohtinud teha! (18)

Sisulooja Triinu Liis McNairni kassidraamas on tekkimas mõningane selgus: tema abikaasa Justin tunnistas, et viis kassid Sinirebase varjupaika. „Me ei mõista hukka loomast loobumist, sest kõigi elus tuleb ette erinevaid olukordi, mis ei ole alati meie kontrollitavad. Küll aga on kahetsusväärne, et meie MTÜ-st adopteeritud loomadega on sedasi käitutud ja nad meie nõusolekuta eutaneeritud/uude koju saadetud/tänavale visatud,“ kommenteerivad MTÜ Pesaleidja tegijad Facebookis.

Mittetulundusühingu tegijad selgitavad, et neile pole edastatud kasside uue omaniku kontakte ja ei tea kasside tegelikku asukohta ega nende vahepealset teekonda. „Meile edastatakse nii kasside omaniku kui ka teiste isikute poolt juba iga päev erinevat infot, seetõttu ei ole meil enam ühtegi alust kasside omanikku uskuda. Pesaleidja ridades ei ole ka kahjuks Kaitsepolitsei ametnikke, seetõttu ei saa me kasside reaalset liikumist, nende viibimist teistes varjupaikades ega ka eelmise omaniku sõnade õigust kuidagi seaduse piires püsides uurida,“ kirjutavad nad.

Edasi lugemiseks: