Nick Cannon

Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
10. august 2021, 15:50

Nick Cannon mitmenaisepidamisest: „Naised ise tahavad minult last.“ (1)

Mariah Carey eksabikaasa Nick Cannon on oma naissuhetega ohtralt poleemikat tekitanud, saades seitsme kuu jooksul neli last. Kuid 40aastasel telesaatejuhil on ajakirja People teatel oma elufilosoofia.

Cannonil on Careyga kümneaastased kaksikud – poeg Moroccan ja tütar Monroe. 14. juunil sündis talle uus kaksikute paar. Poegade Zion Mixolydiani ja Zillion Heiri ema on Abby De La Rosa.

Kuid juba üheksa päeva hiljem sai Nick poeg Zeni isaks. Lapsukese ema on modell Alyssa Scott.

Alles mullu detsembris oli Brittany Belli nimeline naine sünnitanud Cannonile tütre, kes sai nimeks Powerful Queen. Belliga on Cannonil ka nelja-aastane poeg Golden.

Cannonilt küsiti hiljutises raadiointervjuus, miks tal nii palju lapsi on. Teletäht ja koomik vastas, et isadus pakub nii palju hingekosutust. Lapsed olevat talle tohutult palju õpetanud. Lisaks seadis ta kahtluse alla monogaamia – inimesed olla ajupestud seda eluviisi uskuma. „Need naised ja kõik naised on avanud end ja öelnud: „Ma tahan lubada selle mehe oma maailma ja ma sünnitan talle lapse.“ Nii et see pole minu otsustada, ma lihtsalt kuuletun neile. Nad teavad minu tundeid. Ma ei käi ringi, mõeldes: „Kelle ma järgmisena rasestan?“ Naine on alati see, kes ohjad haarab ja otsuse teeb.“

Juulikuises raadiosaates kinnitas Cannon, et kõik tema lapsed on olnud soovitud. „Mul ei juhtu mingeid apsakaid. Usu mind, on palju inimesi, kelle ma oleksin võinud rasedaks teha, aga ma ei teinud… Need, kes rasedaks jäid, pididki rasedaks jääma.“

Cannon on andnud ka mõista, et kuna ta kannatab raske haiguse luupuse all, on ta otsustanud elu just praegu nautida – pärast võib juba hilja olla.