Inimesed

Britney Spears nõuab oma isa viivitamatut eemaldamist eestkostja rollist (3)

LISA KOMMENTAAR

kõik on võimalik6. august 2021, 11:47
kuidas suhtub issikene oma rahalaeva kadumisesse ??? Või on tegu haige naisega, ka see on võimalik. Aga siis peab tema nutsuke vastu üürikest aega ja issikene ei jõua oma eluajal seda sõimurahet ja süüdistusi ära kuulata . Ega laulja vist täiesti OK pole.
Ei imesta6. august 2021, 11:14
Tavapäraselt ongi kõikidel sellist haigust põdevatel inimestel kõige suuremad "vaenlased " nende lähedased, kes tegelikult neist kõige rohkem hoolivad. Ja see jutt, mis nende haigete inimeste suust tuleb tundub võõrastele vägagi usutav. Need ,kes sellise asjaga kokku puutunud ei ole - neil inimestel pole õrna aimugi ,mida see kõik tähendab. Lähedastel on ikka väga raske "süüdistuste " laviine taluda.
Hülgemöla6. august 2021, 11:41
Eestis ja USAs on eeskostjatel metsik vahe. USAs kui sul on eestkostja siis sa oled tehnilist ori ja seda igas mõttes. USAs keegi ei kontrolli eestkostjaid ja kohtunikud ei koti see teema väga ja määravad neid kuidas endale lihtsam on. Eestis on selle eest järelvalve sellistel asjadel. Tavapäraselt ei ole midagi sellist, mida sa räägid. Enamus saavad ise aru, et seis kehv. Britney Spearsi puhul oli seis vähe hullem, sest isa käpa all olid kohtunik ja raviarst, kes otsustasid peamisi asju.