Harry ja Meghan 31. oktoobril 2018 Uus-Meremaal.

Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
5. august 2021, 16:10

Harry ja Meghan kaalusid kolimist väga erilisele maale (2)

Kuninganna Elizabeth II esindaja Uus-Meremaal kinnitab, et prints Harry ja tema naine arutasid enne Megxitit sinna kolimist.

Sussexi hertsogipaar külastas Uus-Meremaad 2018. aasta visiidil Austraaliasse. See juhtus veidi enam kui aasta enne seda, kui Harry ja Meghan taandusid kuninglikest kohustustest ning kolisid USAsse.

Uus-Meremaa kindralkuberner Patsy Reddy vestles Sussexitega 2018. aastal pärast nende visiiti Abel Tasmani rahvusparki. „Istusime maha ja võtsime juua ning nad ütlesid, et kujutaksid täitsa ette sellises kohas elamist, ning küsisid, kas meie meelest võiks see teoreetiliselt võimalik olla. Isegi see, et nad hangivad endale Uus-Meremaale maja.“

„Ütlesime, et muidugi mõista. See võiks sündida,“ meenutab Reddy (67). Tema sõnul on Uus-Meremaal küllaga elamisvõimalusi. „Aga nad oleksid pidanud seda uurima. Nad uurisid, kuidas nad võiksid oma lapsi kasvatada. Ning mõistagi on nad sestsaadik mõningaid otsuseid teinud.“

Meghan ja Harry teatasid toonase visiidi alguses hertsoginna lapseootusest. Pulmi olid nad pidanud sama aasta mais. 2019. aasta mais sündis poeg Archie. Nüüd, kus hertsogipaar elab Californias, täienes nende pere kaks kuud tagasi tütrega, kes sai nimeks Lilibet Diana.