Kendra Katarina Könnel

Foto: Erki Pärnaku
Inimesed
4. august 2021, 16:10

Uudo Sepa pruut Kendra Katrina Könnel põeb ravimatut haigust (34)

Superstaar Uudo Sepa pruut Kendra Katrina Könnel põeb juba 18 aastat diabeeti.

Sisulooja Kendra jagab Instagrami stooris avalikult, et põeb juba 18 aastat diabeeti. „Mu keskmine veresuhkur on seitse ja silmanägemine on veidi halvenenud,“ tunnistab Kendra, et haigus on natuke hullemaks läinud. „Aga muidu läheb hästi,“ on neiu vähemalt positiivselt meelestatud.

Foto: Kuvatõmmis Kendra Instagramist

Kendra sai avalikkusele rohkem tuntuks, kui temast sai Uudo Sepa pruut. Kendra ja Uudo leidsid teineteist koolist. Nad on kursakaaslased, kes õpivad Tallinna ülikoolis Balti filmi, meedia ja kunstide instituudis reklaami ja suhtekorralduse erialal. 

„Ma otseselt ei mõelnud sellele, et meist võiks paar saada, sest ta raius kogu aeg, et ei taha suhet ja ma ei hakanud ka lootma, aga Saaremaal, kui tervest maailmast ja keskkonnast välja saime, aja maha võtsime, olime ilma filtriteta, siis lihtsalt tundsime seda klikki,“ tunnistas Kendra kevadel Õhtulehele. „Me ei oodanud ega lootnud seda, sest olime „parimate sõprade“ laines sees, aga läks nii,“ naeris Kendra, et ülikooli vallaliste peod jäävad nüüd neil väisamata.