Inimesed

EI MINGIT VIMMA! Kuninglik pere eesotsas Elizabeth II-ga soovib Meghanile õnne (6)

LISA KOMMENTAAR

Ving4. august 2021, 18:14
Suurim vimma kiskuja on UK meedia - sellest nad elavad.
UK meedia4. august 2021, 18:35
UK meedia kirjutab neist valdavalt suhteliselt positiivselt, v.a kui HM eriti silmakirjalikud või küünilised on. Kommenteerijad on need, kes seda paarikest UKs ei armasta...Kui arvestada, et abiellumise ajal oli Harry kõige populaarsem kuningliku pere liige (15 kuningliku pere liikme seas) ja nüüd on ainult Andrew temast ebapopulaaarsem, siis mnjah. Isand vaadaku peeglisse.
Gniv4. august 2021, 18:46
Vähemalt Briti meedia kirjutab neist. USA on neist vaid äärmiselt leigelt huvitunud, neil jagub staare endalgi. Ainult USA tabloidid (mida Meghani väite järgi USAs polevat) kirjutavad neist, mainstream ei tee suures osas väljagi.
Kuninganna Anna4. august 2021, 16:49
Mis vimm? Nagu kuninglik perekond ise iga päev nuputaks, mida sotsiaalmeediasse paisata, kellele õnne soovida. Ei, selleks on neil mustmiljon abilist. Pärast hommikusööki ehk loetakse neile nimekiri ette, kellel sünnipäev on ja kas kedagi loetellu lisada/loetelust eemaldada. Ja siis keegi ametnik kirjutab need õnnesoovid kenasti valmis ja saadab ära/avaldab. Kuninganna ei pea isegi Määgani peale mõtlema rohkem kui 2 sekundit.
Etikett 4. august 2021, 15:43
Kuninglik perekond ei saagi omale vimma lubada , see rikuks nende mainet . Saadavad õnnesoovid teele ja sellega on kohustus täidetud . Kas need soovid südamest tulevad , seda teavad ainult saatjad ja saaja . Igaüks on seda väärt , mida ta ise on ära teeninud .
Džoodž4. august 2021, 14:34
Ainuke, kes vimma kannab, on Meghan. Ülejäänud kuninglik perekond on korraliku lastetoa ja kasvatusega.