Printsess Eugenie ja Jack Brooksbank abiellusid 2018. aasta sügisel. Tänavu kevade hakul sündis neile poeg August.

Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
4. august 2021, 11:00

KOMPROMITEERIVAD FOTOD! Printsess Eugenie mees lustis poolpaljaste modellidega

Prints Andrew tütar Eugenie ja Jack Brooksbank said veebruaris väikese poisi vanemateks, kuid nüüd tabati mees Capri rannikul poolpaljaste kaunitaride seltsis lõbutsemast. Eugenie kantseldas samal ajal kodus väikest Augustit.

Daily Mail avaldas fotod 35aastasest Jackist ahvatlevate neidude seltsis veini rüüpamas. Ühel kaadril oli embas printsessi mees väga napis rõivas naist, teisel oli üks kaunitar lausa ilma rinnahoidjata. Meremõnusid ja kauneid kaaslannasid nautis Brooksbank reedel enne laupäevast heategevusballi.

Jacki on juba võrreldud tema äia prints Andrew'ga, keda süüdistatakse alaealiste seksiorjade pruukimises. Kuid poolpaljaste kaunitaride seltsis lustimist saab printsessi mees põhjendada tööga: ta on Casamigose tekiila brändiesindaja. Casamigos oli Unicefi heategevusballi üks sponsoreid. Pilet ballile maksis Daily Maili teatel 8000 - 25 000 naelsterlingit.

Brooksbanki ämm Sarah Ferguson ehk Fergie tormas väimeest kaitsma. Ta toonitas telesaates „The One Show“ oma uut romantikaromaani „Her Heart for a Compass“ reklaamides, et Jack on aus ja väärikas mees. „Ta on üks mu lemmikinimesi. Kutsun teda õigupoolest James Bondi. Minu silmis on ta superkangelane ja ta on suurepärane isa, võrratu abikaasa.“