Puuduta mind
11. august 2021, 19:10

„PUUDUTA MIND“ 195. SAADE | Molekulaarbioloog Kaari Saarma vastab põletavatele vaktsineerimist puudutavatele küsimustele (34)

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseteks külaliseks on molekulaarbioloog Kaari Saarma.

Kas vaktsineerimine on valgus COVID-19 tunneli lõpus? Poolteist aastat pärast COVID-19 kriisi puhkemist nähakse kriisist väljumise ühe vahendina vaktsineerimist. Vaktsineerimisest räägitakse igal pool - alustades võimukoridoridest ja lõpetades õhtusöögilaudadega. See teema puudutab meid kõiki ja ajaga lisandub mitte ainult vastuseid küsimustele, vaid ka uusi küsimusi. Neist kuumimatele nagu - kas vaktsineerida või mitte; kuidas tekivad vaktsiinid; miks on vaktsiinide kohta nii palju vastukäivat infot jne - püüamegi vastuseid leida koos molekulaarbioloog Kaari Saarmaga.

Edasi lugemiseks: