Puuduta mind
26. august 2021, 18:18

„PUUDUTA MIND“ 198. SAADE | Energiatöö õpetaja Stella Shakti annab nõu, kuidas vabaneda ülbusest ja pahameelest ning lubada enesel õide puhkeda (1)

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseteks külalisteks on kanaldaja Stella Shakti ja ansambel Kin Flames koosseisus Anu Mänd, Stella Shakti ja Indrek Himma.

Vaata videot!

Energiatöö õpetaja ja kanaldaja Stella Shakti töö põhimõte on terviklikkuse ja armastuse läbi teadvuse arendamine austuse energias. „Iga kogemus on meie õpetaja ja kõik toetab meid,“ kinnitab naine.

​“Mulle meeldib mõte sellest, et kes saavad aru, kes ma tegelikult olen, neile pole vaja seletada. Ja kes ei saa aru, neile pole mõtet selgitada. Mitte ülbusest ega pahameelest, vaid taipamisest, et need, kes päriselt armastavad, näevadki minus Armastust. Kes veel ei näe, näevad hiljem, kui vaataja silme eest on illusioonide mask langenud.“

Edasi lugemiseks: