EI MINGEID SALAPULMI! Meghan väitis Oprah Winfreyle antud intervjuus, et anglikaani kiriku pea oli tema ja Harry päev enne pulmi salaja laulatanud, kuid Canterbury peapiiskop kinnitas: salapulmi ei olnud. Küll aga võisid Sussexid teineteisele ebaametlikud abielutõotused anda.Foto: Vida Press
Inimesed
3. august 2021, 22:30

4. augustil saab 40aastaseks prints Harry abikaasa Meghan Markle

KUNINGAKOJA KIRSTUNAEL: Meghani skandaalidel pole otsa ega äärt (2)

Ema poolt afroameerika verd Meghan Markle pidi tooma Briti kuningakotta uusi tuuli, kuid seda märulit, mis prints Harry südamedaam viie aasta jooksul on põhjustanud, poleks keegi ennustada suutnud. Vahepeal ei möödunud nädalatki, kui Sussexi hertsoginnaga seoses poleks uus skandaal või kahtlus lahvatanud.

Ulja peolooma ja naistemehena tuntud prints Harry kaotas endast kolm aastat vanemale Meghanile südame 2016. aasta juulis pimekohtingul – nad viis kokku ühine sõber. „Saime kokku, et väiksed dringid teha. Ja õige pea ütlesime: „Aga mida me homme teeme? Me peaksime uuesti kohtuma,“ on USA telesarja „Pintsaklipslased“ täht rääkinud. Varsti kutsus troonipärija Charlesi noorem poeg sarmika ameeriklanna Aafrikasse. Sealse lummava tähistaeva all veendus prints, et on viimaks leidnud elu armastuse. Sama aasta sügisel, kui kuuldused Harry uuest silmarõõmust olid teatavaks saanud, tegi ta erakordse sammu ning nahutas kõmuajakirjandust ja üldsust Meghani jälitamise ja laimamise eest. Oli selge: brünetil iludusel on maailma ühe ihaldusväärsema poissmehe südames konkurentsitu paik.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99