Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
5. august 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 6. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tunned vajadust viibida värskes õhus. Õues võid midagi põnevat ette võtta isegi koos inimestega, kellega sa niisama ümber laua istuda ja mõtteid vahetada ei viitsiks.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kiire tempoga päev, mil sinult nõutakse sulle harjumatult kiiret mõttetegevust ja koheseid vastuseid küsimustele, mis on sinu jaoks uudsel viisil püstitatud.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Töised asjaajamised ja läbirääkimised võivad pingeliseks kujuneda. Kui oled oma seisukohtades veendunud, pead nende eest seisma, vaidlustes end kaitsma.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tööl pead pingutama. Sulle võidakse esitada nõudmisi, mis on ülejõukäivalt kõrged. Ära võta enda õlule koormat, mida peaks õigupoolest kandma keegi teine.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Jõudu on palju ja tegutsemistahetki küllaga. Alustad asju suure hooga, kui sa end liigselt ei killusta, siis jõuad need ka lõpule viia. Liigseks kiirustamiseks ei ole põhjust.

Neitsi
23. august – 22. september

Küllap pead toetama kedagi lähedastest, kel seisab ees mingi katsumus või eneseületus. Süsti temasse enesekindlust ja julgust, ära hakka kritiseerima ja õpetama.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Lootsid, et saad nüüd rahulikumas tempos tegutseda, ent siiski kujuneb päev kiireks, esile kerkib uusi, õnneks aga mitte suuri takistusi.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Hea aeg selleks, et ennast füüsiliselt proovile panna. Ka on võimalik teistele demonstreerida, kui julge ja osav sa oled. Eriti just vastassooliste imetlus tõstab su enesetunnet.

Ambur
22. november – 21. detsember

Ole natuke ettevaatlikum! Mõningane oht on end füüsiliselt vigastada, aga ka suhtlemisel on ettevaatus oluline – mõtlematult lausutud sõnad võivad konflikte põhjustada.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Võimalik on millegi uuega alustada ja seda edasi arendama asuda. Veel eile õhus olnud probleemid on kauge minevik, elu muutub pöörase kiirusega, iga hetk on uus.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kipud liiga palju rääkima, sõnad lendavad su suust kui kuulipildujast. Tahtmine on teisi inimesi õigesti elama õpetada. Kust sa võtad, et sina tead, mis on nende jaoks õige?

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Üldjuhul mõtled sa väga teiste inimeste tunnetele, ent täna on tähtsam oma arvamuse kaitsmine. Raha- ja äriasju ajades oled paindumatu.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Uuel eluaastal oled kärsitu ja energiline. Ihkad aina midagi uut, kipud asju alustama kiirustades ja mõtlematult. Töös võib sind edu saata juhul, kui paned rõhku viisakusele. Enne oma arvamuse esitamist tasub mõelda, kuidas seda taktitundeliselt. Võid midagi muuta isiklikes suhetes või kodustes asjades.