Ruben, Alice ja Kenneth

Foto: Mari Luud
Inimesed
1. august 2021, 09:18

TA ÜTLES „JAH“! Räppar Kenneth Rüütli palus kallima naiseks (6)

Räppar Kenneth Rüütli (30) jagab sotsiaalmeedias rõõmusõnumit – ta palus oma kallima ja lapse ema Alice'i kätt ning loomulikult vastas too jaatavalt. Suured õnnesoovid ka Õhtulehe poolt!

Fotodelt on näha, et räppar on ettepanekuga ikka vaeva näinud – randa on üles seatud pesake, mis on ümbritsetud tõrvikutega. Kallima käepalumisel ei puudu ka kihisev jooks ja suupisted. „Ta ütles: „Jah“,“ kirjutab Kenneth fotode juures.

Ka Alice Heinmets postitas fotod oma sotsiaalmeediakontole. „JAH! Miljon korda „jah“! Maailma lõppu ja tagasi. Temaga kohtumine on parim asi, mis minuga kunagi juhtunud. See on uskumatu… tema on uskumatu. Minu maailm, minu kõik,“ hõiskab räpparist kolm aastat noorem bikiinifitnessis medaleid võitnud Alice.

Mullu 6. juulil sündis Kennethi ja Alice'i perre pisipoeg Ruben. Räppar rääkis eelmisel aastal Õhtulehele, et on hakanud pärast lapse sündi oma aega rohkem planeerima ega kiirusta enam nii palju. „Täna ma olen vaimselt rohkem kohal. Lisaks on lapsel ka oma rutiin – seda tuleb kõigi huvides järgida. Puhanud laps võrdub puhanud vanemad.“

Muusiku enda lapsepõlv ei ole aga olnud nii päikseline nagu tema poja oma. „Oma pärisisa ei ole ma kunagi näinud ja nagu paljud teisedki, ei tea ma temast midagi. Kindla isarolli puudumine ja hilisem koduvägivald lapseeas on kahtlemata ka minu elu mõjutanud.”

Tänavu märtsis astus paarike aga oma suhtes veel ühe sammu edasi – neist said majaomanikud. „Lepinguid allkirjastades oli ülev tunne. Kuna allkirjastamine notaris toimus virtuaalselt, siis oli kõik nii vahetu ja emotsioonid tulid natuke hiljem järele. Kui koduvõtmed saime, tundsime lõpuks rahu ja suurt rõõmu,” muljetas Kenneth siis.

Oma kodusisutusega seotud tegemisi jagavad Alice ja Kenneth ka YouTube'is.