Uku Arop ja Jaanika Vink

Foto: Stanislav Moshkov
Inimesed
30. juuli 2021, 18:59

PALJU ÕNNE! Uku Arop ja Jaanika Vink said lapsevanemateks (6)

Reede õhtul teatasid räppar Uku Arop ja tema kallim Jaanika Instagrami vahendusel, et on saanud värskelt vanemateks. „Mu kaunis ja võimas naine Jaanika kinkis mulle lapse! Ma olen su üle nii uhke! Aitäh sulle mu arm!“ kirjutab Arop naise postituse kommentaarides.

Kuvatõmmis Jaanika Instagramist

Foto: Erakogu

„Minu elu unistus on täitumas saada isaks ja päris Papaks ning milline naine on sinust saanud, mu beebi mama, mu arm! Leidsime end õnnelikust kohast! Hoidke meile kolmele pöialt!“ jagas Uku toona oma sotsiaalmeedias beebiuudisest teada andes.

Ka Jaanika jagas samu fotosid oma sotsiaalmeediakontol. „Ma poleks kunagi enda kõrval paremat inimest ette kujutanud. Sa oled mu peegel, mu valgus. See, kes alati mu selja taga seisab ning mind iga päev armastuse ja heade sõnadega üles tõstab. Olen õnnistatud, et olen leidnud kellegi sinusuguse ja oleme koos kasvanud parimateks versioonideks iseendast ja teineteisest. Ma ei suuda ära oodata, et saaksin seda teekonda sinuga jagada ja et meiega kasvaks üks päris inimene. Ma pole mitte kunagi olnud nii ärevuses, kuid see ei häiri mind, sest armastus on sellest suurem ja tugevam!“