Paris Hilton

Foto: Cover Images/Scanpix
Inimesed
28. juuli 2021, 10:42

Paris Hilton kummutab kõlakaid: ma pole rase! (3)

Teisipäeval hakkasid ringlema kõlakad, et seltskonnatäht Paris Hilton ja tema kihlatu Carter Reum ootavad last. Nüüd lükkab aga Paris oma taskuhäälingus kuuluka ümber, vahendab Usatoday.

„Ma pole rase, mitte veel. Ootan, et pulmad peetud saaks. Mu kleit on praegu tegemises ja tahan, et see näeks mu seljas imeline välja ja sobiks kui valatult.“

Naine ei tea, kust kuulujutt alguse võis saada, kuid arvab, et süüdlaseks on tema uus rinnahoidja omaenese kollektsioonist.

Paris kinnitab, et tema ja Carter soovivad kindlasti lapsi, kuid alles pärast pulmi. Paarike tähistas sel kuul esimest koosoldud aastat.

Naine ütleb, et ta ei jõua ära oodata, et lapsi saama hakata, ning tal on isegi tüdruku nimi juba valmis mõeldud - London. Kindlasti saaks ka poiss nime mõne linna või riigi järgi. „Hoian selle veel saladuses, ma ei taha, et keegi minu lapse nime ära varastaks. Jääge 2022. aasta osas ootele ja ärge uskuge kõike, mida loete,“ ütleb naine.

Hilton ja Reum kihlusid veebruaris ja Paris on paljastanud, et nad plaanivad saada lapse kunstliku viljastamise teel. Väidetavalt valis Hilton selle viisi, kuna see on ainus võimalus, kuidas ta saaks kaksikud - poisi ja tüdruku. „Oleme käinud kunstlikus viljastamises, et saaksin välja valida omale sobivad kaksikud,“ rääkis Paris jaanuaris.