Anatoli Arhangelski

Foto: Teet Malsroos
Eesti uudised
27. juuli 2021, 23:28

IGA EURO LOEB! Eesti Rahvusballeti esisolist Anatoli Arhangelski võitleb raske haigusega ja vajab kiiresti inimeste abi (21)

Eesti Rahvusballeti esisolist Anatoli Arhangelski on haigestunud haruldasse haigusesse, mida Eestis ravida ei osata. Ta on viidud Itaaliasse Udinesse, kus on neuroloogiale spetsialiseerunud haigla. Eesti Balletiliit avas sihtotstarbelise fondi Anatoli ja tema pere toetamiseks.

Anatoli haigestus kevadel haruldasse ja aina süvenevasse haigusse, teatas Eesti Balletiliidu juhatuse esimees, Eesti Rahvusballeti artist, Anatoli kolleeg ja sõber Triinu Upkin sotsiaalmeediapostituses.

Pärast üle kuupikkust haiglaravi tunnistasid arstid, et ei suuda teda siin aidata. Pere toimetas Anatoli Itaaliasse Udine haiglasse, kus on vajalikud aparaadid ja spetsialistid. Abikaasa Marika Muiste on mehele ööpäevaringselt haiglas toeks ja hooldab teda.

Kuigi Anatolile pole veel diagnoosi pandud ja ravi maksumus ning selle eest tasumise võimalused on ebaselged, vajab nende pere rahalist abi juba praegu.

„Eesti Balletiliit avas sihtotstarbelise fondi, kuhu ootame annetusi: iga sent ja euro on oluline! Ja oluline on ka aeg, mida võib olla väga vähe! Tuleb tegutseda kiiresti. Nüüd ja praegu.“

Annetuse saad teha Eesti Balletiliidu kontole:

EE161010022081883007

Eesti Balletiliit

Selgitus: ANATOLILE

Annetustest kogutud summa saadetakse abikaasa Marikale Anatoli ravi ja võõrsil elamise kulude toetuseks.