Foto: Envato Elements
Sisuturundus
29. juuli 2021, 10:35

Anna oma karjäärile uus hoog Eesti Iluteeninduse Erakoolis

Sügis pole enam mägede taga, mistõttu võiks juba praegu mõelda, kuidas koolituste abil tõsta tööjõuturul oma turuväärtust ja seega ka sissetulekut. Üks võimalus oleks õppida Eesti Iluteeninduse Erakoolis.

Kuigi mõned väidavad, et Eesti iluteenindussektoris on juba liialt palju tegijaid, on tegelikkus, et järjekorrad hinnatud juuksurite juurde on kuudepikkused ning väiksem nõudlus pole ka kosmeetikute, küünetehnikute jms järele.

Eesti Iluteeninduse Erakoolis ongi võimalik anda oma karjäärile uus hoog, õppides ameti, millele järele on olemas kasvav nõudlus.

Eeloleval sügisel algavad meil järjekordsed juuksuri ja kosmeetiku aastased kursused, kus saab omandada hinnatud eriala. Seajuures on meil lisaks päevasele õppele ka õhtune- ja kaugõpe, mis annab võimaluse ka neile, kes soovivad uut eriala omandada töö kõrvalt. Sellisel juhul on õppeaeg pikem – 1 aasta ja 5 kuud.

Kuid lisaks pikkadele kursustele pakume ka erinevaid lühemaid kursuseid, kus õpetatakse maniküüri, pediküüri, depilatsiooni, jumestust ning ripsme- ja küünetehnikuoskusi. Sellise põhioskuste kursuse läbimine annab võimaluse kiiresti mõnes ilusalongis tööd saada või iseseisvalt kliente otsida ning neile teenust pakkuda.

Veel üheks kooli väga suureks tugevuseks on võimas praktikabaas ja kooli erinevates salongides saab omandatud oskused meistrite käe all kinnistada. Lisaks enese proovilepanekule on klientiderohke praktikabaas ka heaks võimaluseks veel enne koolist lahkumist leida endale juba esimesed isiklikud kliendid!

Paljudele kursustele kehtib hetkel suvesoodustus ja kiirematele tasuta esmased töövahendid. Vaata infot algavate koolituste kohta SIIT! Eesti Iluteeninduse Erakool on positiivselt läbinud Eesti Kõrg- ja Kutsehariduse Kvaliteediagentuuri lävendipõhise kvaliteedi hindamise.

Nannici raadiosagedusravi

Kaasaegsed kosmeetikud suudavad teha „imesid”, mida varem peeti võimalikuks vaid kirurgilise sekkumisega.

Läbi elu ilus ja nooruslik olemine on tänapäeval muutunud elementaarseks, seega on kõikvõimalikel iluteenuste pakkujail tihtipeale käed tööd täis ja märkmikud-äpid järjekorralisi täis.

Kosmeetikamaailma arengud on kaasajal jõudnud selleni, et palju toiminguid, mis varem oleksid nõudnud skalpelli või vähemalt täitesüste, saab tänapäeval tehtud märksa kliendisõbralikumal viisil.

Üheks selliseks põnevaks uuenduseks on Nannici raadiosagedusravi, mis Eesti Iluteeniduse Erakooli jõudis Soome Kosmeetikute Ühingu kaudu.

Nannici raadiosagedusravi on meetod, mis võimaldab saavutada silmanähtavaid tulemusi. Nannic raadiosagedusravi aparaadiga on võimalik ravida nii näo- kui keha nahka. Protseduur on meeldiv ja lõõgastav. Nannic raadiosagedusravi aitab lõtvunud naha, armkoe, rosaatsea, kortsude ja tselluliidi puhul. Nannic raadiosagedusravi on alternatiiv täiteainete kasutamisele ning plastikakirurgiale. Ravi saab jätkata kodus kvaliteetsete Nannici hooldustoodetega.

Kellel aga ei ole hetkel aega tulla kursustele, saab ennast ilusaks teha meie õppesalongides.