Foto: Pixabay
Müstika
31. juuli 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 1. august (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Mingid kohustused on täitmata ning see kipub hinge vaevama. Täna ei saa sa siiski midagi ette võtta, tuleb pooleliolevad asjad uude töönädalasse lükata.

Sõnn
20. aprill – 20. mai
Need ettevõtmised, mis kunagi liiva on jooksnud, tasub taas käsile võtta – nüüd oled targem ja tugevam, suudad seekord paremini teha ja lõpuni minna.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sinu ümber on inimesi, saad neilt palju informatsiooni, ja aeg-ajalt on see vastukäiv. See, kes sinuga kenasti käitub, ei pruugi kaugeltki usaldusväärseim olla.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Liiga palju mõtlemine, igasuguste võimaluste kaalumine mõjub pidurdavalt. Otsustaval hetkel julgelt, jõuliselt ja kiirelt tegutsedes suudad ehk ellu viia ühe oma unistuse. 

Lõvi
23. juuli – 22. august

Pead midagi õppima, aga uue materjali omandamine ei õnnestu lihtsalt. Mõtted on hajevil, raske on keskenduda ja see, mis huvitav ei tundu, ei jää kuigi kergesti meelde.

Neitsi
23. august – 22. september

Kipud rahaasjade pärast ülemäära muretsema. Ka püüdlikkus ja pingutamine ei kanna vilja. Informatsioon, mida oma rahalise seisu parandamiseks vajaksid, on blokeeritud.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Oled rahutu ja seiklushimuline, tunned vajadust inimeste hulgas viibida, uusi tutvusi luua. Võid kohata kedagi, kes su senise maailma lausa pea peale paiskab.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Nii mõndagi võib muutuda ja nende muudatuste iseloomu ette aimata sa nagunii ei suuda. Sul võib avaneda huvitav võimalus, mille ära kasutamiseks tuleb kiirelt tegutseda.

Ambur
22. november – 21. detsember

Soodne päev kõikvõimalike harrastustega tegelemiseks. Kui oled sportlane, võid võistlustel olla edukas, suudad õigel hetkel end kokku võtta, kõik mängu panna.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Päev on hea varem tehtud vigade parandamiseks ja halbadest harjumustest loobumiseks. Armuasjus võib aga pingeliseks kiskuda, käitud ajuti isekalt ja armukadedalt.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sul tuleb inimeste hulgas liikuda, erinevate tüüpidega igasugu asju ajada. Pidevalt suheldes arendad oma oskusi ning kogud uusi teadmisi ja kogemusi.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oled leidlik ja riskialdis, tegutsed aktiivselt. Sinu püüdlused võivad vilja kanda, suure rahasumma saamine pole sugugi võimatu, ent riskides võid ka palju kaotada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Uuel eluaastal on sul huvitavaid võimalusi, ent varitseda võib ka ohte. Hästi tähtis on enne tegevusse tormamist plaane teha. Kipud olema tavapärasest emotsionaalsem, võid kriitikat isiklikult võtta, solvuda ja kergesti vihastuda. Proovi aru saada, et lähedased inimesed soovivad sulle head ning ole nendega suheldes taktitundeline.