Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
30. juuli 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 31. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Pead täitma igavavõitu kohustusi ja see paneb sind  mossitama. Tahaksid puhata ja mängida, mitte tundide viisi üht ja sama mõttetuna tunduvat liigutust korrata.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sulle võidakse teha ettepanek, mis võimaldaks tulevikus siirduda hoopis teistsuguse, sulle praegusest paremini sobiva iseloomuga tööle. Seda võimalust tasuks kaaluda.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Osaled seltskonna mõttes üritusel, mis ei ole sinu meelest eriti huvitav. Sa ei saa aru, kuidas selline tegevus teistele nii palju rõõmu pakkuda saab.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sul on tahtmine muljet avaldada, teistest paremana näida. Aga et teisedki tublid, andekad ja ilusad on, ei õnnestu see sul kohe mitte kuidagi. Jätad edeva inimese mulje.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Saabuvad paremad, kergemad ajad, mil pead tunnistama, et läbi proovitud vana on tunduvalt parem kui põnev, kuid samas kahtlane uus. Tead täpselt, kelle kasuks tahad otsustada.

Neitsi
23. august – 22. september

Suhelda tuleb teha inimesega, kellel on sinust väga erinev, ehk lausa vastandlik iseloom. Terve päev võib kuluda sellele, et aru saada, kuidas tema mõttemaailm  toimib.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Päev täis tihedat tegevust. Õhtuks võid küll suhteliselt väsinud olla, aga samas peaksid tundma rõõmu selle üle, et oled palju teinud ja ka uue kogemuse võrra rikkam.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Suhtled endast nooremate inimestega, samas aga pole tunnet, et teil vanusevahe tõttu raskem üksteist mõista oleks. Sind seob nendega mingi ühine huvi või tegevus.

Ambur
22. november – 21. detsember

Päev kujuneb raskeks, kui pead ajusid ragistama. Sel juhul peaksid tasakaalustamiseks pärastpoole ette võtma mingi kergema füüsilise töö või sporti tegema.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Õpid tundma inimesi, kellega sind küll pikka aega miski sidunud on, kuid kellest sa sellest hoolimata veel väga vähe tead. Nüüd on võimalik neid uue nurga alt näha.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Endas oled väga kindel. Probleeme võivad tekitada eeskätt ebakindlad kaaslased, kes püüavad sulle toetuda või hullemal juhul midagi sinu kaela ajada.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sinu sõbra soovid erinevad väga sinu omadest. Kui sa ka tema käitumist heaks ei kiida, austa teise soove ja aita tal saavutada seda, mis tema jaoks väga oluline on.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Algaval eluaastaringil toovad sulle rõõmu nii suhted armastatuga kui ka sõpradega. Ole abivalmis ja avatud, teised toetavad siis, kui sinul raske on. Tööl võib minna tihedaks rebimiseks, sest sul on kõrged ambitsioonid, ent ka teised tahavad tippu ronida. Sinu eeliseks on suutlikkus raskes olukorras rahulikuks jääda.