Foto: Panthermedia / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
27. juuli 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 28. juuli (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sul võib kenasti minna juhul, kui vastutuse enda õlule võtad ja tublisti pingutad. Ära jäta tähtsate otsuste tegemist kellegi teise hooleks.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Jõudu on palju, ent sulle ei anta võimalust seda kasutada. Võid ju üritada, ent tõenäoliselt toob see kaasa kellegi mõjuka isiku vastuseisu. Sul on peaga vastu seina jooksmise tunne.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

See, mida oled alla surunud või saladuses hoidnud, võib päevavalgele ujuda ja su elu mõjutada. keerukates olukordades on abiks inimesed, kellega oled koostööd teinud.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Suhted muutuvad segasemaks, sest tõenäoliselt on kellelgi su sõpradest sinu vastu õrnemad tunded tekkinud. Kõige tähtsam on mõista, mida sa ise sisimas tunned.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Oled valmis väsimatult pingutama selle nimel, et paremat positsiooni saavutada. Rabamine töörindel ei tee aga head kodustele suhetele. Lähedased ei pruugi su püüdlusi mõista.

Neitsi
23. august – 22. september

Sinuni jõudev info on moonutatud ja võib sind eksiteele viia. Ära usalda teiste juttu, kontrolli hoolikalt kõiki olulisi fakte.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Valikuid tehes kipud juhinduma emotsioonidest, need aga võivad olla heitlikud. Selleks, et jalgu kindlamini maas hoida, tuleb sul tundma õppida oma emotsioonide tagamaid.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Armastatud inimese käitumine võib haiget teha. Olete erineval lainepikkusel, sulle näib lootusetu teda mõista. Sul võib olla tugevaid vastaseid, kelle rünnakuid tagasi tõrjuda tuleb.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tunned end tugeva ja uljana, oled valmis tegevusse tormama. Ometi tuleks nüüd hoogu pidurdada ja pidevalt mõelda sellele, mis on su tervisele kasulik ja mis mitte.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sul on mõtteid, mida tahad ka teistele teatavaks teha. Vajad tähelepanu, võimalust seltskonnas särada. Soov flirtida võib sind segada kahtlastesse afääridesse ja sõpradega ebakõlasid tekitada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Jäta karjääriteema tagaplaanile ja pühenda oma aega ja energiat neile, kes on tõepoolest olulised. Su vanemad võivad praegu su abi vajada.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tekkida võib geniaalseid ideid, ent nende elluviimine on siiski takistatud – su juhid ja õpetajad ei pruugi sinuga nõus olla ja uuendustega kaasa tulla.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Uuel eluaastal pead esmalt üle vaatama, kas vanad võlgnevused on likvideeritud – pooleli olevad asjad pidurdavad hoogu. Jõudu on sul palju ja tervis hea, aga see ei tähenda, et võiksid enda suhtes hooletult käituda. Ennast peab kogu aeg hoidma, vältima olukordi, mis kisuvad ohtlikuks.