Foto: Panthermedia / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
26. juuli 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 27. juuli (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Ole ettevaatlik – sinuni jõudev info ei pruugi täiel määral tõene olla. Enne, kui selle põhjal midagi järeldad, kontrolli teave põhjalikult üle.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Aeg pakub uusi võimalusi töörindel. Nüüd võib juhtuda, et sulle tehakse mingi pakkumine, mis paistab vägagi ahvatlevana, eriti just tasu poole pealt.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kui tunned, et oled väsinud ja ei jaksa, siis ära punnita tahtejõu najal edasi, vaid võta aeg maha ja puhka. Tänane päev ei sobi päris uute asjade alustamiseks nagunii.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sind aktsepteeritakse ja antakse vabad käed tegutsemisel valdkonnas, mida hästi tunned. Kui abi vajad, leiad kindlasti selle, kes oskab head nõu anda ja abiks olla.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Äriasjad edenevad, sul on oskust tabada ära õige viis parterite ja klientidega suhtlemiseks. Praegu ei tohiks end ülemäära töösse uputada – leia õige tasakaal töö ja puhkuse vahel.

Neitsi
23. august – 22. september

Aeg sobib suurepäraselt reisile minekuks, eeskätt õppe ja enesearendamise eesmärgil. Välismaalastega suhtlemist tuleb ehk ette ka kodukamaral viibides.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Viimasel ajal oled ehk pisut pettunud oma tööalastes võimalustes – on olnud vähe niisugust, mis sind täiega motiveeriks. Ära liigselt punnita, vajad võimalust hinge tõmmata.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Ehk oled tundnud, et sinu teadmisi ja oskusi ei väärtustata piisavalt. Päev võib tuua positiivseid arenguid: kiitust ja kinnitust sellele, et sind hinnatakse.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kui midagi uut hiljuti alustasid, jätkub areng nüüd kenasti. Kui aga oled jätkanud vanal kursil, oled praegu raskustes. Pead ehk millestki oma elus lahti ütlema.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

On hea aeg ärilisteks läbirääkimisteks ja kokkulepete sõlmimiseks rahaasjus. Pigem tasub jätkata ja korrigeerida projekte, mis on varem juba alguse saanud.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Tööasjad edenevad suurepäraselt. Sind usaldatakse, su ideid järgitakse, tegevusvabadust on küllaga. Tulevikuperspektiivid on konkreetsed ja realistlikud.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Ära lase kellegi ebaviisakal käitumisel end rivist välja lüüa. See ei ole isiklikult sinu vastu suunatud, lihtsalt sina oled see, kes mingil põhjusel satub halvas tujus inimese teele.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Sinu trumbiks uuel eluaastal on terav mõistus. Ühtaegu jätkub sul nii järjepidevust kui ka uuendusmeelsust. Väga palju huvitavaid kogemusi ning uusi teadmisi võid saada välismaal reisides. Isiklikke suhteid iseloomustab idealistlik suhtumine ning suur romantikavajadus. Hellus ja õrnus on väga oluline.