Britney Spears

Foto: Reuters/ Scanpix
Inimesed
24. juuli 2021, 14:20

Britney Spears on tagasi tulemas! Lauljatar postitas väga paljastava pildi (3)

Britney Spears postitas paljastava pildi. Tähelepanelike jälgijate sõnul on see märk sellest, et lauljatar saab taas ise otsustada, mida ta kuhu postitab.

Jälgijad on märganud, et vana Britney Spears on tagasi tulemas. „Pärast viimaseid edukaid kohtulahinguid #FreeBritney teemal, otsustas ta oma fännidele teha tänutäheks kingituse ja viskas oma viimase Instagrami pildi jaoks riideid seljast,“ kirjutab tähelepanelik fänn, et Britney poseerib uuel pildil palja ülekehaga. „Vaid oma kätega kattes, kuid varju ei jäänud põhimõtteliselt midagi“

Imestatakse ka selle üle, et Instagrami moderaatorid ei ole veel pilti eemaldanud. Pilt kogus esimese paari tunniga üle kahe miljoni meeldimise. Kuuldavasti olid Britney sotsiaalmeedia kontod varasemalt tema isa kontrollida. Paljastav pilt võib olla märk sellest, et asjad liiguvad aina paremuse suunas.

Siiani on ligi 40aastase kahe teismelise poja ema Britney, pidanud tegema kõike siis, kui tema isa Jamie Spears seda ütleb. Peab esinema siis, kui isa käsib. Peab kandma rasestumisvastast spiraali, sest isa ei luba tal last saada. Ei pääse kõrvaliste pilkude alt isegi ihualasti olles. Nende näidetega põhjendas superstaar Britney Spears kohtus soovi oma isa Jamie Spearsi eestkoste alt vabaneda. „Mind koheldakse nagu seksiorja!“

Kohus määras Jamie Spearsi vanema tütre raha- ja eraasjade üle hoolt kandma 2008. aastal, kui endine lapstäht oli lahutanud oma kahe poja isast Kevin Federline’ist, ajanud pea kiilaks, rünnanud fotograafi autot vihmavarjuga ja läinud võõrutusravile. Britney kaotas oma laste hooldusõiguse ja saadeti psühhiaatrilisele ravile.