Inimesed

Glamuurne hetero Marco Tasane: mu peokülaline lubas geid põlema panna, hiljem suudles aga ise mehega (4)

LISA KOMMENTAAR

vanatädi27. august 2022, 16:58
Täitsa arukas jutt ja eluvaade. Jah, alati tuleks inimest enne tundma õppida, kui teda materdama hakata, igatahes Marco hakkas mulle täitsa meeldima.
Freud25. juuli 2021, 15:04
Vähemalt selles intervjuus tuli välja glamuurne hetero kasvu ja haridustaust. Seega pole ime, et primitiivsus ja eneseimetlus juhtival kohal.
Austav staatus25. juuli 2021, 09:59
Too ajakirjanik Geidi Raud ilmselt ei kujuta ettegi, mida TEGELIKULT GLAMUUR TÄHENDAB, kui ta stripparit glamuurseks pea b!!!!!!!!!!!!!Asi on glamuurist valgusaastate kaugusel!!!!!!!!!!!!!!!!! Niisama moodi, kui lauljahakatisi nimetada staarideks! Nalja teete või? Staaristaatus tuleb VÄLJA TEENIDA, mitte nii, et laulan natuke ja kohe olegi staar! Staarideks võib EESTIS nimetada inimesi, kes on oma tööga selleks panuse andnud, mitte pole automaatselt selleks saanud. ITA EVER, EVE KIVI, ANNE VESKI, LEMBIT ULFSAK (kuigi on surnud), URMAS OTT, JAAK JOALA ja veel mõni tuntud nimi.!!!
Olge realistid!!!! 25. juuli 2021, 09:48
Jätke naljad! Mis glamuurne?! Glamuurist on see mees küll saa kauge l, kui meie siin Kuust või Päikesest, niisama nagu mõni lauljahakatis staaristaatusest!Tulge ikka siia maa peale tagasi, ärge hõljuge pilvedes! Glamuur......... kodukootud strippar................ naerukoht.! . Maailmakuulsad näitlejad/näitlejannad----vaat neid võib nimetada STAARIDEKS JA NEMAD ON ÕIGUSTATULT GLAMUURSED!!!!!!!!!!!!!!!!