Laulja Erich Krieger tähistas hiljuti 60. sünnipäeva.

Foto: Martin Ahven
Inimesed
23. juuli 2021, 07:41

Hõissa, pulmad! Erich Krieger abiellub 15 aastat noorema naisega: müün oma metsa maha ja teen pulmad! (19)

„Müün oma metsa maha, tikkudeks ja tikutopsideks, ja teen pulmad!“ põrutab äsja oma 60. sünnipäeva tähistanud hõbekõri Erich Krieger naljaga pooleks Kroonikale. Laulja ja muusik valmistub tänavu tõesti veel teisekski tähtsündmuseks – ta kavatseb kosida oma elukaaslase Maria.

„Oma sisemisele minale on “jah„ antud, et Mariaga abiellun,“ muheleb Erich naisevõtuplaanil peatudes. „Millal, on iseküsimus – selle kuu jooksul seda ei juhtu, aga lähiajal küll. (Naerab.) Kuskilt kaevan ka selle rahapaja välja, et pulmad ära teha,“ sõnab laulja, et tal on selleks metsa, mida müüa.

Täispikk artikkel Kroonikas.

Juuli alguses hakkas Erich Kriegeri keha kihelema. Ta tundis: sünnipäev on lähedal. „Olen tähele pannud, et nädal-kaks enne sünnipäeva on imelik olla. Olen nagu väike laps emaihus, nagu hakkaks uuesti sündima,” rääkis laulja juuli algul Õhtulehele, silmad peas säramas.

Erich on see inimene, kelle jaoks sünnipäev on suur päev, mida tuleb uhkelt tähistada. „Mul on vedanud selle kesksuvega – peaaegu kõik, mis Eestimaal peab valmis saama, on selleks ajaks valmis saanud. Muidugi maasikad! Vaarikad. Lõuna-Eestis on juba esimesed valged klaarid. Täismäng! Täissuvi! Ja võimalus koduaias sünnipäeva pidada.“

Tõsi küll, 60. eluaasta, mis 14. juulil täis sai, tuli palju tagasihoidlikumalt, kui eelmised nulliga lõppenud arvud. „Me seekord põgenesime naisega ära. Plaan oli Narva-Jõesuusse minna. Teiste jaoks korraldatud suurte pidude aeg on läbi, nüüd tahtsin ka ise nautida.“

Loe Õhtulehele antud intervuud SIIT.