Mari Kalkun

Foto: RUUDU RAHUMARU
Saund
22. juuli 2021, 15:05

NAISTE VÄGI! Viljandi folgil esinevad nii Mari Kalkun, Naised Köögis kui ka Duo Ruut. Kairi Leivo: sealne publik on parim!

Juba täna algas Viljandi pärimusmuusikafestival, kus lisaks paljudele teistele artistidele astuvad üles ka Mari Kalkun ja kollektiivid Naised Köögis ning Duo Ruut. Artistid ütlevad, et suvi on neil olnud siiani väga tihe ja erinevaid kontserte jätkub veel ka jahedamate ilmade saabudes.

Mari Kalkun jõudis esineda isegi Portugalis. „Mängisin ühel maailmamuusika festivalil, kus oli samuti väga soe vastuvõtt,“ selgitab ta. Muul ajal on Mari veetnud aega koos perega ja nautinud kvaliteetaega looduses. Muusiku jaoks möödus koroonaaeg ühelt poolt väga viljakalt, sest 2020. aastal ilmus tema lühiplaat „Õunaaia album“, mis sai hoogu juurde esimesest koroonakevadest, kuna vaba aega oli rohkelt käes ja sai pikemalt elu üle järele mõelda. „Samuti sai ära proovitud erinevad veebikontsertide formaadid. Ent kui kriis muudkui venis, siis pikapeale loomulikult muutus kõik väsitavaks, sest ei saanud teha oma tavapärast tööd, mis moodustab nõnda olulise osa tervest minu elust ja olemisest.“

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99