Adele ja Rich Paul ühiselt korvpalli nautimas.

Foto: AP/Scanpix
Inimesed
21. juuli 2021, 09:45

SKOOR! Kas lahutatud Adele semmib eduka spordiagendiga?

Briti lauljannal Adelel (33) susiseb väidetavalt NBA superagendi Rich Pauliga (40) – staarid nautisid nädalavahetusel koos ka korvpallimängu.

„LeBron Jamesi agent Rich Paul tõi oma tüdrusõbra mängu vaatama. Muideks, tema tüdruksõber on Adele,“ teatas USA spordiajakirjanik Brian Windhorst oma taskuhäälingus.

New York Post kirjutab, et Adele ja Rich Paul on väga sarnase eluteega. Mõlemad kasvasid üles tagasihoidlikes kodudes – Adele Lõuna-Londonis ja Paul Lääne-Clevelandis – enne kui nad oma talendi tõttu multimiljonäriks said. Rich Paulil on hinge taga umbes 100 miljonit dollarit, Adelel aga 190 miljonit dollarit.

Pauli sõber Maverick Carter rääkis New Yorkerile, et Rich on hea inimene, kes ei kohku ühegi saatuselöögi ees ega anna kunagi alla. „Ta ei tagane, kui asjad raskeks lähevad, sest tema lapsepõlv õpetas talle nii mõndagi. Richi isa suri, kui poiss oli veel väga väike ja tema ema oli narkosõltlane.“

Paul ise sõnas samas artiklis, et ta on küll viimasel ajal kuulsa Briti popstaariga aega veetnud, kuid ei tunnistanud, et nende vahel on puhkenud armuleek. „Ma ei semmi kellegagi, olen vallaline. Pange see kirja,“ sõnas ta New Yorkerile.

Eksperdid arvavad aga, et kõrgelt privaatsust hindav Adele poleks koos Rich Pauliga tuhandete silmapaaride ette astunud, kui nende vahel midagi ei oleks, sest staar vihkab kuulujutte.

Adele ja heategevusorganisatsiooni juht Simon Konecki (46) teatasid lahkuminekust 2019. aasta aprillis. Viis kuud hiljem andis Adele lahutuse ametlikult sisse ja kuna paaril oli kohtuteed käies palju erimeelsusi, jõustus see alles 2021. aasta 4. märtsil. Adele ja tema eksmees jäävad ühiselt kasvatama oma kaheksa-aastast poega Angelot.