Britney Spears

Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
21. juuli 2021, 08:17

KIHLATUD? Britney Spears välgutas hiiglasliku kiviga sõrmust

Lauljatar Britney Spearsi ümber keerleb viimasel ajal kõvasti poleemikat. Naine on otsustanud, et ei taha enam oma isa eestkoste all elada, ning tema advokaat on lubanud selleks ka kõik teha. Naine on paljastanud, et isa ei luba tal abielluda ja sunnib teda võtma rasestumisvastaseid vahendeid. nüüd välgutas Britney aga sõrmusesõrmes hiiglaslikku ehet, vahendab Daily Mail.

Britney ja tema praegune kallim Sam Asgari on paar olnud viis aastat. Ning nädalavahetusel käisid nad Los Angeleses kohvi ostmas, paparatsod muidugi kannul. Kui naine käe autoaknast välja sirutas, et jooki võtta, välkus tema sõrmusesõrmes ehe, mida võib pidada kihlasõrmuseks.

39aastane Spears paljastas mõni aeg tagasi, et isa eestkoste keelab tal Samiga (27) abielluda ja lapsi saada. Samuti ütles ta, et isa kontrollib absoluutselt iga aspekti tema elus.

Britney on abielus olnud kaks korda. 2004. aastal abiellus naine lapsepõlvesõbra Jason Alexanderiga Las Vegases pidutsedes. Abielu lahutati 55 tunni möödudes. Samal aastal naitus ta aga Kevin Federline'ga ja neil on kaks poega - 15aastane Sean ja 14aastane Jayden. 2011. aasta detsembris kihlus ta aga oma toonase kallima Jason Trawickiga, lahku läksid nad pisut enam kui aasta hiljem.