Inimesed

SISULOOJAD VERSUS PEREKOOL! Mari-Leen Albers: enne ei tehta selle foorumiga midagi, kui keegi endalt elu võtab (9)

LISA KOMMENTAAR

"tuntud advokaadi" 23. juuli 2021, 09:58
nägu ka jälle pildil! Aga kuidas tema enda kohtuasjad edenevad, väga huvitav oleks lugeda või...
23. juuli 2021, 00:56
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Kaido23. juuli 2021, 10:03
No kõva korrektor. Nende sünnipärased nimed, nagu guugeldamine näitab, on Mari-Leen Albers ja Meelis Tomson. Nad on need nimed hiljem Rikkoks muutnud mingil põhjusel. Nad on oma esimeste nimede poolest tuntud ja neid ka sellepärast kasutatakse. Kas sa kutsud Lady Gaga'd selle nimega või kasutad tema sünninime Stefani Joanne Angelina Germanotta? Vast ikka nime, millega ta tuntud on, targutaja.
21. juuli 2021, 20:16
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Suunamudijad22. juuli 2021, 04:17
Mudivad autol suunatule kangi
Mari21. juuli 2021, 20:13
mul on blogijatest nii ükskõik, kui üldse saab olla, kõigist nimetatutest tean ainult Mallukat ja selgeltnägijate saate Helenit. kuna ma olen viimane inimene, kes kellelegi halba soovib, siis äkki peaks korraldama nii, et blogijaid kommenteerides, tuleb ennast identifiseerida. palun perekooli mitte likvideerida!. 20 foorumiaasta jooksul olen perekooli lugedes kasvatanud üles kolm last, alati saanud nõu. KÕIGE OLULISEM - olen saanud korduvalt küsida nõu asjades ja jagada asju, mida ma mitte kellelegi kunagi rääkida ei julgeks. see anonüümne arutamise võimalus on minu jaoks äärmiselt oluline.
Päris töö21. juuli 2021, 18:51
Tume, neiuke, maa peale pilvedest! Sellise asja peale küll nüüd keegi endalt elu võtma ei kipu! Ei saa nii õrnake ka olla, et iga sõna peale kohe elu kallale pea ks kippuma. Sellised on nn. LUMEHELBEKESED! POLE piisavalt elu näinud ja pidanud katsumusi üle elama, siis ongi i nimesed õrnukesed. TEGELIK ET LU ON MIDAGI MUUD, KUI PÄEVAST---PÄEVA BLOGIMINE JA MINGITE SISUDE LOOMINE! TEHKE PÄRIS TÖÖD, MITTE MINGEID BLOGISID. LIIGA PALJU AEGA ON SELLES ON ASI!
Kaido21. juuli 2021, 19:54
Päris töö? See käib pidevalt erinevatest kommentaariumitest läbi. Mis asi on päris töö? Kas füüsiline töö? Või ikka see, mis raha sisse toob? Kas modellid teevad päris tööd? Või kirjanikud? Kirjanikud teenivad kirjutamisega raha, blogijad ka. Modellidel on toodete reklaamimiseks erinevad platvormid. Ja kas sina näed teiste inimeste pea sisse? Jutt ei ole siin ühest või kahest halvast sõnast, mis kellelegi öeldakse. Siin artiklis on terve hulk inimesi, kes on pidanud aastaid sõimu ja alandamise käes kannatama. Terve hulk selliseid avaliku elu tegelasi on siit puudu. Ükskord viskab üle.
Kaido21. juuli 2021, 20:24
Loobitakse miinuseid, aga kellelegi midagi asjalikku öelda pole. Klassikalised anonüümsed kommentaatorid :D
Teeline21. juuli 2021, 21:02
Kaido /täna 19:54 Päris töö on vast ikka see, kus midagi luuakse, toodetakse. Nt, kui leivatehas seisma jääb on jama majas. Kui aga need blogijad, flogijad, suunamudijad oma kirjutamised lõpetavad, ei juhtu midagi.
Kaido21. juuli 2021, 21:09
Teeleline, see on ikka väga iganenud arusaam sellest, mis on töö. Kujuta nüüd ette, et arhitektid, arstid, politsei, tuletõrje, muusikud, kunstnikud, kirjanikud, taksojuhid, insenerid koristajad, loomaarstid jne jne, kõik need ei ole päris töö, sest nad ei tooda midagi. Kui loogiline see on? Blogijad, meelelahutajad ja teised sisuloojad loovad intellektuaalset vara ehk midagi, mida tarbitakse mentaalselt. Ja kui suudetakse end sellega ära elatada, siis seda osavamad nad oma töös on. See näitab, et neil on piisavalt taipu olla edukad ilma füüsilise tööta.