Britney Spears

Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
19. juuli 2021, 11:05

Endine ihukaitsja: Britney’le anti iga nädal hunnik kangeid ravimeid (4)

Britney Spearsi ja tema raske elu kohta pudeneb viimasel ajal aina enam detaile, mis saanud hoo sisse sellest, et naine nõuab, et ta saaks end lõpuks ometi oma isa asemel ise esindada. Juba varem on selgunud vastikuid detaile, kuidas naisel pole oma elu ega varanduse käsutamisel mingit sõnaõigust, kuid naise endine ihukaitsja Fernando Flores paljastab nüüd Mirrori vahendusel, et igal nädalal söödeti lauljatarile sisse ka korralik kokteil erinevaid ravimeid.

Väidetavalt pidi naine igal reedel manustama rasestumisvastaseid vahendeid ja psühhotroopseid aineid. Flores räägib ka, et Britney ei tohtinud üksi jääda ning tema telefoni jälgiti pidevalt. Kui naisel käis külalisi, otsiti nende asjad enne majja sisenemist läbi.

Flores palgati Britney ihukaitsjaks aastal 2010, aasta pärast seda, kui naise isa Jamie sai lauljatari eestkostjaks. Ihukaitsja töötas staariga koos vaid kaheksa kuud.

Kangete ravimite tagajärjel hakkas Florese sõnul seni täie mõistuse juures olnud inimene ühtäkki rääkima paralleeluniversumitest. Samuti paljastas ihukaitsja, et Britney sai telefoni kasutada vaid kolm-neli korda päevas ja seda vaid isa loal. Kõige jaoks, mida naine soovis, oli vaja küsida luba. Suurema osa ajast veetis Britney trenni tehes või telekat vaadates.