Jennifer ja Ben aastal 2003

Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
19. juuli 2021, 10:31

Jennifer Lopez unistab Ben Affleckiga abiellumisest

2002. aastal käima hakanud Ben Affleck ja Jennifer Lopez, kes minevikus ka kihlatud on, taasleidsid mõni aeg tagasi teineteist ja kuuldavasti unistab Jennifer nüüd mehega abiellumisest, kirjutab Mirror.

Jennifer ja Ben hakkasid taas koos liikuma pärast seda, kui purunes Jenniferi kihlus Alex Rodriguezega. Nad olid paar aastatel 2002-2004 ja hiljuti on sahistatud ka sel teemal, et Bennifer, nagu neid kutsutakse, plaanib kokku kolimist - neid on nähtud maju vaatamas. Nüüd on õhus aga lausa abiellumiskõlakad.

„Jennifer tahab taas olla abielunaine. Ta jõudis Alexiga sellele päris lähedale, kuid kaotas usu nende suhtesse, sest käisid kõlakad, et mees pettis naist. Ben ja Jen olid rohkem kui kaks kümnendit tagasi ka kihlatud.

Allika sõnul on Jennifer mehele ka selgeks teinud, et kui nad abielluma peaks, on tal juba ette valmistatud kaljukindel abieluvaraleping, et kaitsta oma 245 miljonit dollarit väärt varandust.

Väidetavalt usub Jennifer südamest, et nad on Beniga kokku loodud ja saatus tõi nad taas teineteisele lähedale.

Allika sõnul ei ole Ben aga uuesti abiellumisest eriti vaimustuses, kuid teab, et abielu on Jenniferi jaoks oluline, ning ei ta ei taha naist uuesti kaotada. „Ta läheb abielujuttudega kaasa, kuid talle ei meeldi miski, mis on seotud abieluvaralepinguga.“