Foto: Panthermedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
24. juuli 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 25. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Võta aega, et lähedastega koos olla või kodukujundusega tegeleda. Kui vaatad ringi uut elukohta otsides, võid leida sellise variandi, mis sulle meeldib ja sobib.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Suudad iseennast mõista – tead, mida elult loodad ja ootad, nii oskad ka tulevikuplaane oma soovidest lähtuvalt seada. On nii mõistust kui jõudu ümberkorralduste tegemiseks.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Oled suurepärases intellektuaalses vormis. Suudad väga hästi süveneda ja teha ka rasket vaimset tööd. Ka sobib ajajärk õppimiseks ja enda proovile panemiseks.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Küllap oled mingeid rahalisi tehinguid edasi lükanud või siis on need sinust sõltumatutel asjaoludel venima jäänud. Nüüd on küllaltki hea aeg asjade korda ajamiseks.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Võimalused on mitmekesised, ole julge ja kasuta need ära! Oled nüüd tavapärasest otsustusvõimelisem, ka võib sulle abiks olla autoriteetsete isikute toetus.

Neitsi

23. august – 22. september

Tänased kokkusaamised kujunevad nii meeldivaks kui ka kasulikuks. On hea päev reisi alustamiseks, aga muidugi ka romantiliste suhete arendamiseks.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Võid mugav olla ja kergesti kiusatustele järele anda. Kui oled valiku ees, eelistad seda teed, mis on kergem, kuigi see ei pruugi tulevikku silmas pidades tark valik olla.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Intuitsioon on vast tugevamgi kui mõtlemisvõime. Paraku pole aga rahaasjade ajamiseks või äritegevuseks hea aeg – võid suure tõenäosusega valesid otsuseid teha.

Ambur

22. november – 21. detsember

Sul on võimalusi oma karjääri edendamiseks. Suudad neid mõistuspäraselt analüüsida, õigeid valikuid teha ning pikaajalisi plaane seada.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Pole mõtet üritada iseenda eest põgeneda ja teha plaane „uue elu“ alustamiseks. Julge oma saatusele vastu minna ja usalda oma tundeid. Täiesti muretut elu ei tule nagunii kunagi.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Oled tasakaalukas ja kannatlik, valmis ka teiste mõtteid ära kuulama, neid mõistma ja nende põhimõtetega arvestama. Võimalik on ära klaarida varem õhus olnud konfliktid.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Päeva märksõnadeks on armastus ja sõprus. Saad tunda rõõmu inimestest, kes sind ümbritsevad. Tekib uusi kontakte, mis on meeldivad, aga ka äriliselt kasulikud.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Hoia uuel eluaastal ohjad kindlalt enda peos – sa ise tead kõige paremini, mida sa tegelikult tahad ja vajad. Kõik eeldused edu saavutamiseks on olemas, ent mõnes olukorras tuleb kellegagi vastuollu minna, ennast kehtestada. Armuasjus oled tundlik ja romantiline, kipud armastatut nägema läbi roosade prillide.