Foto: Panthermedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
23. juuli 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 24. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Tänaste sündmuste valguses saab selgeks, kes on tõelised sõbrad, kes aga lihtsalt tuttavad. Kui keegi on sind alt vedanud, siis suure tõenäosusega teie side katkeb.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Hea päev, et kodus inventuur teha ja visata minema asjad, mida keegi ei vaja ja mis pidevalt jalus vedelevad. Tee natuke ruumi ja sul on märksa parem olla.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Võimalik, et saad midagi südame pealt ära öelda. Kui emotsioone välja näitad, toimub sinu hinges vabanemine ning enesetunne muutub kergemaks.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Keegi võib rahaasjus etteheiteid teha. Juhul, kui oled tõesti kellelegi võlgu jäänud või on mingi kokkulepe liiva jooksnud, oleks aeg asjad viimaks ometi ära klaarida.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Märkad, et kõik suhted ei toimi nii, nagu vaja oleks – mõni inimene võtab sult jõudu, midagi vastu andmata. Lase tal rahus oma teed minna, igaveseks!

Neitsi

23. august – 22. september

Suur emotsionaalne pinge võib olla tervisele ohtlik. Eriti juhul, kui pinget jõuga maha surud ja teiste ees naeratad ja näo teed, nagu oleks kõik paremis korras.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Lapsed vajavad su tuge, ole nende jaoks olemas. See, mis suurte inimeste maailmas toimub, vajab neile selgitamist. Oskad seda kenasti rahulikult teha.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Võib tekkida pingeid lähisugulastega, eriti emaga. Ehk kaotad kannatuse ja ütled talle välja midagi niisugust, mis ei ole sinu meelest viisakas. Üllataval kombel see parandab olukorda.

Ambur

22. november – 21. detsember

Tülli minna on lihtne – eriti kui sul on nii terav keel! – leppida aga keeruline. Täna ei ole sobiv päev lepituse otsimiseks. Kui teema üles võtad, teravneb vastuseis veelgi.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Raha- või äriasjadega seotud pinged jõuavad haripunkti. Millestki pead loobuma, aga saad enda jaoks selgemaks, kuidas edasi liikuda.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Tänane täiskuu on laetud tugeva energiaga. Seis on omajagu plahvatusohtlik, võid teha järsu otsuse ning loobuda millestki, mis senini väga oluline näis.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Uni võib olla rahutu, pole välistatud, et saad unenägude kaudu sõnumeid esivanemailt. Tuleb endale tunnistada, et me pole maailmas üksi, oleme oma suguvõsa tihedalt seotud.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Uuel eluaastal peaksid end tundma enesekindla ja optimistlikuna. Vaata ainult, et laiskus sinust jagu ei saa. Ole tegus, arenda ennast ning proovi oma andeid kasutada, et uusi rahateenimise võimalusi leida. Armusuhteis ära pühendu vaid teise eest hoolitsemisele – ka sinul endal peab olema hea olla.