Foto: Panthermedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
22. juuli 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 23. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Kuigi su tutvusringkond on aukartustäratavalt lai, on usaldusväärseid ja igas olukorras toetavaid sõpru napilt. Just nende väheste jaoks leia aega.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Tormakuses ja kärsituses kipud tegema äkilisi otsuseid. Liigne julgus võib sind aga ohtlikku olukorda seada, niisiis ära unusta – turvalisus ja mõistlikkus ennekõike!

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Elu on mitmekesine, puutud kokku erinevate inimestega, lobised meeleldi tühjast-tähjast ja kuulad huviga kuulujutte. Tõsisemate teemade lahkamiseks pole päev sobiv.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Armastuse teema on sinu jaoks kõige olulisem, sellegipoolest on sul praegu keeruline õnnelik olla – latt on väga kõrgel. Ootad oma partnerilt, et ta oleks ideaalne.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Sulle meeldib seltskonnas särada, pidevalt tähelepanu keskpunktis olla ja vastassoo imetlevaid pilke nautida. Kõige meeliköitvam mäng on sinu jaoks flirtimine.

Neitsi

23. august – 22. september

Positiivset energiat annab perega suhtlemine ning kodu mugavamaks ja ilusamaks muutmine. Võta elu rahulikult ja tunne rõõmu sellest, mis sul olemas on.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Sul tasuks oma tervisele rohkem tähelepanu pöörata, püüda vabaneda harjumustest, mis organismi asjatult kurnavad. Ka sisemine tasakaal on oluline.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Tasub värskendada kontakte nende inimestega, kellega oled minevikus lähedalt seotud olnud, kuid kes elukeerises kaugeks jäänud. Otsi üles lapsepõlveaegsed südamesõbrad.

Ambur

22. november – 21. detsember

Võtad ette üht, teist ja kolmandat, et rõõmustada oma lähedasi inimesi. Paraku ei tee sa seda tegutsemislustist, sind tõukab tagant miski muu, ilmselt süütunne.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Vajad hingamisruumi ning kui lähedased seda ei võimalda, muutud rahutuks ja ärritud kergesti. Sulle tundub, et parem on seal, kus sind ei ole, igatsed midagi uut ja huvitavat.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Ürita leida võimalus armsamaga kahekesi olemiseks. Tasuks koos argisest maailmast eemale minna ja erilisi elamusi otsida. Positiivsed emotsioonid annavad uut elujõudu.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Võimalik, et nüüd tekkinud tutvusest saab alguse pikaajalisem sõprus- või armusuhe. Viimasel juhul tasuks alguse saanud tundeid praegu teiste eest saladuses hoida.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Liigu edasi rahulikult ja kindlalt, ära mõtle üle! Äriasjad peaksid kenasti edenema. Enne tähtsate otsuste tegemist mõtle põhjalikult ning küsi ka usaldusväärsete inimeste arvamust. Lapsepõlves toimunu ja vanemate suhtumine võib kas toetust anda või vastupidi – ebakindlust tekitada. Viibi kindlalt olevikus ja usu endasse.