Foto: Panthermedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
21. juuli 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 22. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Oled lähedastele väga hea ja usaldusväärne kaaslane. Tahad olla koos nendega, kellega on ühiseid mälestusi. Vajad romantikat ja naudid kunstielamusi.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Hoia pigem madalat profiili, ära kipu tähelepanu keskmesse. Päev on soodne selleks, et lõpetada tasapisi pooleliolevaid töid ning likvideerida vanad võlad.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Kipud kõhklema, enne iga sõna ütlemist pikalt mõtlema. See on liigne ettevaatus, kõik on ju selgeks mõeldud ja kaaslastega läbi arutatud. Ütle olulised sõnad julgelt välja.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Mitmed su kaaslased on tükk aega vaeva näinud, et asju õiges suunas liikuma panna. Nüüd tuleb ka sinul oma panus anda. Tee seda hoolega, siis on teil kõigil tulevikus kergem.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Sinu tegemised kujunevad edukaks, kui sa pole liigselt kinni konkreetsetes reeglites ja nõuetes, vaid saad teemadele vabalt ja loominguliselt läheneda.

Neitsi

23. august – 22. september

Kui midagi planeerid, aga tekib vajadus neid plaane käigu pealt muuta, mõjub see sulle häirivalt. Ära raiska energiat närveerimisele, hoia oma tervist.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Tunned end sõiduvees olevat, kui su igapäevane tegevus võimaldab loomingulisust. Seevastu täpsust nõudvad tegevused ei suju kuigi hästi.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Sind võidakse küll kritiseerida ja takistada, aga kui oled seesmiselt stabiilne ning oma eesmärkides kindel, ei suuda keegi sind kõigutada, rääkimata õigelt teelt kõrvale juhtimisest.

Ambur

22. november – 21. detsember

Päev toob informatsiooni, mida saad tulevikus oma asjade edendamisel kasutada. On palju suhtlemist, mis pakub meeldivaid elamusi ja annab ka vajalikke teadmisi.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Suhtlus on põnev ning täis vastuolusid. Mingi vestlus võib võtta ootamatu pöörde, pakkudes sulle põnevaid võimalusi, millest sa varem unistadagi ei ole osanud.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Päev on väsitav, aga põnev, annab võimaluse õppida paremini tundma nii iseennast kui ka mitmeid oma kaaslasi. Võimalik, et tekib vajadus võõrkeeles keerukatest küsimustest rääkida.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Tunnetad, et oled oma töös järgmisele tasandile jõudnud ja ootad, et teised sinu edusamme vääriliselt hindaksid, sulle medali kaela riputaks ja plaksutaks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk või Lõvi! Uus eluaastaring toob töös uuendusi, ent võib-olla ka tagasipöördumisi endiste tegevuste juurde. Pidev enesetäiendamine, huvi uute suundade vastu töövaldkonnas ning tehnika kasutamise oskus toob edu. Suhtlemine lastega võib olla keerukas. Ära mine käskude-keeldude teed, proovi järeltulijaid mõista.