Foto: Panthermedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
20. juuli 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 21. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Tasuks rohkem oma kaaslaste juttu süveneda, neil on päris palju asjalikke mõtteid välja öelda. Kõike ei ole võimalik ainult iseenese tarkusest ära teha ega lahendada.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Kui su suhetes on sasipuntraid, oleks praegu paras aeg neid lahti harutama asuda, sest suudad olla avameelne ja tahad, et asjad oleksid tõesti paremini.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Tundeline päev, mille võiksid veeta koos kallimaga. Hea oleks, kui saaksite omavahel segamatult vestelda, see võib suhet palju edasi viia ja leevendada varjatud pingeid.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Keegi räägib sulle oma probleemidest, näed palju vaeva, et teda toetada. Samas paneb see olukord mõtlema, et sul on väga vedanud, kõik on hästi.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Sul on raske, kuna sa ei suuda eriti hästi olulist ebaolulisest eristada. Võtad kõike väga tõsiselt ning võid seetõttu muretseda asjade pärast, mis olulised ei ole.

Neitsi

23. august – 22. september

Satud justkui muuseas kokku mõjukate isikutega, kellele on lihtne endast head muljet jätta. Ole julge ja astu samme oma tuleviku kindlustamiseks.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

On oht taaskord vana reha otsa koperdada. Samalaadseid muresid on sul olnud ka varem – meenuta, mismoodi neid siis lahendada üritasid. Mida sa siis valesti tegid, et kõik kordub?

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Hindad nii mõnedki minevikus toimunud sündmused enda jaoks ümber ja näed, et oled vigu teinud. Kahetsed mõtlematult öeldud sõnu, samas on võimatu neid ka tagasi võtta.

Ambur

22. november – 21. detsember

Täna on sul võimalus osa võtta üritusest, mis annab uusi teadmisi, mis osutuvad kasulikuks ka igapäevases elus. Päev sobib hästi ka reisimiseks ja välismaalastega suhtlemiseks.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Olukord võib kiiresti muutuda ja sinu jaoks on keeruline sellele vastavalt reageerida. Oled sunnitud end pingutama ja tegema midagi niisugust, mis pole sulle loomuomane.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Oled mitmeid kordi üritanud üht inimest oma lähiringkonnast välja suruda, aga sa ei suuda seda teha. Ära ole tema vastu meelestatud, sest tema on su suhtes heatahtlik.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Mida iganes sa ette ei võtaks, suhtud oma tegemistesse täie tõsidusega ja teed tööd pühendunult. Võimalik, et sinu poole pöördutakse abipalvega.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Küllap toob algav eluaasta edu mitmel rindel. Sul on üksjagu õnne – sattud õigel hetkel õigesse kohta, trehvad õigete inimestega. Ära vaid võimalusi käed rüpes mööda lase! Pead võtma aega pereliikmetega koos olemiseks ja nendega rääkimiseks, vastasel juhul kisuvad suhted jahedaks ja keeruliseks.