Foto: Panthermedia/Scanpix
Müstika
19. juuli 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 20. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Töö ja rahaasjad sujuvad parajas tempos. Üksinda pusserdades võid ummikusse jõuda, koostöö tegemine ja info jagamine on tähtis.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Pakkumine, mille praegu saad, on ehk üllatuslik ning tunduvalt tulutoovam, kui lootagi oskasid. Pead realistlikult hindama, kas pakutavat vastutust kanda suudad.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Tunned end nii füüsilises kui ka vaimses mõttes hästi, oled valmis uusi projekte alustama. Kui sul varem mingi töö pooleli jäi, võta see uuesti ette ja vii võiduka lõpuni.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Suudad kaaslasi võtta sellistena, nagu nad on, nõudmata neilt liiga palju. Päev sobib niisuguste äriasjade alustamiseks, mida peab pikka aega järjekindlalt arendama.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Sul tuleb endale tunnistada, et kuigi oled palju õppinud ja elus juba mõndagi kogenud, ei tea sa mõnest asjast üldse mitte midagi. Pead teadmiste omandamisel vaeva nägema.

Neitsi

23. august – 22. september

Kui sult eeldatakse mingite uute oskuste omandamist või antakse tööülesandeid, millega sa varem pole tegelenud, pead keskenduma ja tublisti pingutama.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Töine õhkkond on rahutu, ootamatused löövad plaane segamini. Kui saad, lükka vastutusrikaste ülesannete täitmine edasi, keskendu parem enese arendamisele.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Sul on keeruline end mõistetavaks teha ja ka teistest aru saada. Kokkuleppeid sõlmides ja lepinguid allkirjastades ole iseäranis ettevaatlik, on oht petta saada.

Ambur

22. november – 21. detsember

Kuigi sõpru usaldad, on üksjagu riskantne nendega äriasju ajada. Juhul kui oled sõpradega äriliselt seotud, võivad nüüd tekkida lahkhelideni viivad eriarvamused.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Oled küll tubli ja su plaanidki on läbimõeldud, sellegipoolest tekib takistusi. Nendest üle saada aitab visa distsiplineeritud tegutsemine. Uute projektide alustamiseks hetk ei sobi.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Oskad õppida ka teiste vigadest ja edusammudest. Oled tähelepanelik ja süvenemisvõimeline, teed küll julgeid, ent siiski kaalutletud otsuseid.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Sa ei rahuldu vaid jäämäe tippu vaadeldes järeldusi tegema – näed vaeva, et hoomata ka veealuse osa suurust ja olemust. Tänu süvenemisvõimele suudad jälile jõuda olulisele infole.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Uuel eluaastaringil jagub sul nii loomingulisust kui ka kainet mõistust. Inimestega suhtlemine õnnestub – suudad justkui mängeldes leida õiged sõnad, millega neile mõju avaldada. Edukas suhtlus paneb rahaasjad liikuma. Ka vastassoole mõjud magnetina. Sina saad valida, kellega suhteid arendada.