Britney Spears

Foto: Scanpix/Reuters
Inimesed
18. juuli 2021, 17:40

Britney Spears ütleb, et ei esine senikaua, kuni isa tema karjääri kontrollib

„Ma ei kavatse niipea ühelgi laval esineda, kui mu isa kontrollib, mida ma kannan, ütlen, teen või mõtlen,“ kirjutas Britney, kes pole pärast 2018. aasta lõppu avalikkuse ees esinenud.

Lauljatar Britney Spears kirjutas sotsiaalmeedias, et lõpetab esinemise, sest isa kontrollib tema karjääri ja 13 aastat kestnud isa eestkoste all olemine on tema unistused tapnud.

39aastane Britney ei kontrolli oma rahalist seisu ega langeta muid olulisi otsuseid. Selle kõige eest vastutab tema isa Jamie Spears (68). „Ma eelistaksin pigem jagada videoid oma elutoast Vegase lava asemel. Ma ei hakka end meikima ja proovima uuesti laval esineda ning leidma, et ei saa tea päris asja, remiksida oma laule,“ kirjutas ta.

Kohus määras Jamie Spearsi oma maailmakuulsa tütre era- ja rahaasjade ajajaks, sest isa tundis muret tütre vaimse tervise pärast. 2019. aastal taandus isa Britney isiklike asjade ajamisest ja nende haldajaks määrati ametlik eestkostja, popstaari isa vastutab tütre 60 miljoni dollari suuruse vara eest.

Britney peab isa liigset kontrolli kuritahtlikuks ja on pöördunud ka kohtu poole, et saada õigus karjääri üle ise otsustada. „Mul on ainult lootus ja lootus on ainus asi selles maailmas, mida on väga raske tappa,“ kirjutas ta laupäeval.

Laulja ütles postituses, et talle ei meeldi, kuidas tema elu käsitlevad dokumentaalfilmid toovad esile alandavaid hetki minevikust. „Olen sellest kõigest üle saanud ja juba pikka aega.“