I Land Sound 2021

Foto: Robin Roots
Üritused
17. juuli 2021, 13:20

GALERII JA REPORTAAŽ | Romantiline I Land Sound: peeniseparaad segasaunas, näkkupurskav elevant ja muusika, mida mõistetakse sõnadetagi (15)

Sel nädalalõpul Orissaares Illiku laiul toimuval suvefestivalil I Land Sound jagunevad külastajad üldjuhul kahte leeri: heatahtlikud ja maalähedased hipid, kelle jaoks pole seenekujulise väliduši all palja riistvaraga kümblemine ja samal ajal neiu kontserdile kutsumine miski, mida peaks häbenema ning jorsid mandrilt, kes mõtlesid, et „oh, Saaremaal on mingi festar, läheks tõmbaks londid ämbrisse“. Õnneks on viimaste osakaal küll väga palju väiksem, kuid seda rohkem hakkavad nad silma.

Kui nii mõnegi möllurikka noortefestivali sissepääs on teise päeva õhtuks ääristatud tülpinud nägudega piletimüüjatega ning karmide, kuid väsinud turvameestega, keda on eelmisel päeval rohkem p***e saadetud kui terve elu jooksul kokku, siis I Land Soundil midagi sellist ei näe. Piletimeeskonna laual on silt „tasuta kallistused“ ning turvamehed on viisakad ja sõbralikud. Ja õhtupoolikul kella 20 ajal on seda ka külastajad.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99