Inimesed

Helgi Sallo tähistab 10. augustil 80. sünnipäeva. Taasavaldame sel puhul 16. juulil ilmunud intervjuu.

ÕL ARHIIV | Helgi Sallo: „Olen omal ajal lahkumisavaldusi kirjutanud terve posu. Tuled öösel teatrist koju, nutad ja kohe kirjutad lahkumisavalduse – ma ei kõlba selle töö peale!“ (5)

LISA KOMMENTAAR

Lugupidamisega Järvamaalt10. august 2021, 10:14
Seda ma olen juba korra lugenud siit! Aga palju õnne juubilarile!!!!!!! Mäletan juba lapsest saati, kuidas ilus ja noor Helgi Sallo Horoskoobis lõõritas!!!! Väga ilus!!!!! 🤗🤗🤗
“Mare”17. juuli 2021, 13:40
Kui võtaks vabalt ja vahelduseks mängiks iseennast. Kui antaks niisugune võimalus. Oleks täitsa huvitav näha ja kuulata nii endale kui ka vaatajaskonnale.
õrn ööbik kuhu tõttad sa17. juuli 2021, 13:00
Õige ja kui minna siis lauluga
Lugupidamisega Järvakas17. juuli 2021, 11:26
Meelde tuli! See laul on "Kordan sinu nime". See in nii--nii ilus ja imeline laul, et võikski kuulama jääda! Ma arvan, et staarisaate noortele peaks enne esinemist kuulata andma Teie nooruses lauldud laule ja neid noori koolitama mõnda aega, mitte laskma neid kohe laulma hakata! Neil on VÄGA PALJU ÕPPIDA ENNE, KUI NOKA LAHTI TEEVAD! LAS kuulavad ja siis mõe lgu järele, kas üldse on mõ tet laulja--ametit proovida! Aga Te ju lausa särasite operetietenduste laval, see oli suurepärane! Tahaksin soovida ikka jaksu ja head tuju paljudeks aasta teks ning krapsakat osatäitmist Almana Õnnes
Lugupidamine Järvamaalt! 17. juuli 2021, 10:59
Kulla Helgi! Te ei pea midagi häbenema, Teil on imeline hääl! Mäleta n hästi, kui Te laulsite Horoskoobi saates, ega muidu siis poleks see saade nii pop olnud ja isegi väiksed lapsed teie lauldud laule järgi laulnud! Ma imetlen siiani Teie häält! Praegused noored lauljad või ivad a inult kadestada Teie hääle kandvust ja kõla! Kahjuks jääb neil sellest vägagi puudu, justkui kahvatud on. Mulle meeldib siiani üks eriti ilus laul Teie Horoskoobi-- ajast, aga kahjuks ei tule laulu nimi meelde, See oli selline tõsisem laul, laulsite pimedas kohas, looduses. Aga ka opereti--lood meeldivad!