Britney Spears

Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
15. juuli 2021, 11:33

Arengud Britney Spearsi isa eestkoste alt vabanemises: kohus lubas lauljal ise omale advokaadi valida

Lauljatar Britney Spears on viimasel ajal kõne alla sattunud seoses sellega, et naine püüab oma isa eeskoste alt vabaneda. Nüüd on kohtunik otsustanud, et Britney saab omale ise valida advokaadi, kes teda esindab, vahendab Mirror.

Mõni aeg tagasi pani naisele kohtu poolt määratud advokaat Samuel Ingham ameti maha. Inghami oli määranud laulja esindajaks kohus juba 2008. aastal, kui vaimselt kokku varisenud staar oma isa eestkoste alla määrati.

Britney on varem öelnud, et on tahtnud omale ise advokaati valida, kuid isa eestkoste all olles on see olnud võimatu. Samuti ei teadnud ta, et võib ise taotleda eeskoste lõpetamist. Kriitikute sõnul on see kivi Inghami kapsaaeda - tema pidanuks oma kuulsat klienti sellisest võimalusest teavitama.

Pärast kohtuniku otsust jagas Britney Instagramis ratsutamisklippi, andes teada oma uue advokaadi nime ning kasutas juures teemaviidet #freebritney ehk „vabastage Britney“.

Naise uueks advokaadiks on Mathew Rosengart. Mees lubas, et esitab kohtule paari nädala jooksul dokumendid ja taotluse, et Britney oma isa eeskoste alt vabaneks. Mees küsis kohtus retooriliselt, kas keegi tõesti arvas, et selline elukorraldus, mis juba 2008. aastast kestnud, on lauljatarile kuidagi kasulik.