Justin Leo McNairn

Foto: Martin Ahven
Inimesed
14. juuli 2021, 13:56

MIS TOIMUB?! Meelelahutaja Justin Leo einestas koos võõra naisega: meestel võib ka naissoost sõpru olla (12)

Austraaliast pärit meesstrippar Justin Leo jagas Instagram story's klippi, kus einestas võõra naisega. „Ma ei petaks Triinut kunagi,“ kinnitab Justin.

Eile õhtul jagatud videoklipil on näha, kuidas Justin sööb õhtust ja taustal kõnnib mingi naine. Justin Leo McNairn ja Triinu Liis Epner kohtusid esmakordselt päriselus eelmise aasta detsembris. Kaugsuhtes olid nad selleks hetkeks olnud 10 kuud. Video tekitas jälgijates aga küsimuse, kas mees on leidnud endale uue kallima.

Hommikul selgitab Justin sotsiaalmeedias, et on endiselt Triinu Liisiga suhtes ja ühtki uut tüdruksõpra tal pole. „Ma päriselt sõitsin Eestisse Triinu pärast. Kas sa arvad, et lähen kuhugi? Absoluutselt mitte,“ ütleb ta, lamades koos Triinu Liisiga voodis ja eitades süüdistajate kahtlustusi. „Lihtsalt sellepärast, et me ei lae enam nii palju sisu üles, ei tähenda, et me pole enam koos.“

„Esiteks, toon välja ühe asja. Teate, et meestel võivad olla ka naissoost sõbrad. Kui te ei saa sellest aru, siis on see teie kaotus,“ arvab Justin. „Triinu ja mina oleme endiselt koos. Me ei kao kuhugi. Ma ei petaks Triinut kunagi,“ ütleb ta ja annab Triinu Liisile musi.