TV3 uus saade DuubelFoto: Robin Roots
Inimesed
13. juuli 2021, 20:54

Keili Sükijainen jagas uue saate kohta vihjeid: igaüks teist saab selle valmimisel kaasa aidata

Keili Sükijainen, kes töötas pikalt TV3-s, teatas juunis, et liitub sügisest Kanal 2-ga. Telenägu annab Instagramis kolm vihjet, mis saadet ta sügisest juhtima hakkab.

„Uus saade algab sügisel, see on eetris iga nädal ja igaüks teist saab selle valmimisel moel või teisel kaasata aidata,“ sõnab Keili. Rohkem infot saab augustis.

Keili Sükijainen ütles Õhtulehele, et on väga elevil, et saa sügisest täiskohaga ekraanile naasta ning teha parimat televisiooni. „Ma tahan olla pidevalt arengus ja liikuda edasi tehes maailma parimaid saateid. Kui Jüri Pihel mulle helistas ning esimesi mõtteid vahetasime, sain üsna pea aru, et meie ühine samm Kanal 2-s on see, mida ma salamisi ka ootasin ning milleks nüüd valmis olen,“ rääkis ta.

„Tunnen, et mind väga oodatakse ja hoitakse uues Kanal 2 teleperes ning loodan, et meil tuleb pikk ja tugev armastus,“ ütles Keili, et tegemist pole pelgalt projektipõhise tööga, kuid sisu osas peab veel salapäraseks jääma.

„Tere, mu uus telepere Kanal 2! Mul on tohutult hea meel teatada, et olen otsustanud edasi liikuda järgmiste väljakutsete juurde ning hakkan nüüdsest tegutsema Kanal 2 ekraanil, et üheskoos teha maailma paremaid saateid! Suur aitäh TV3 nende aastate eest, mullu edukaim „Inglite aja“ hooaeg ning 5 aastat „Naabrist parema“ seltsis on ilus viis joon alla tõmmata. Ma tahan alati edasi areneda ning tunnen täna, et Kanal2 pakub mulle neid võimalusi teha järgmisi suuri tegusid. Ma loodan, et te olete sama põnevil kui mina, sest sügisel hakkame väga ägedaid saateid tegema! Ootan juba teie kõigiga kohtumist - seega püsige nüüdsest Kanal 2 lainel!“ teatas Keili juunis.