Inimesed

„Reporteri“ ilmatüdruk Marit Rattasepp lapseootusest: olen isegi paar korda haiglas abi vajanud (3)

LISA KOMMENTAAR

Johannes vist lapsi ei sünnita13. juuli 2021, 17:37
Mis sarjamine see jälle käib. Ju ei olnud kommentaarid viisakalt sõnastatud. Lapseootus ongi kõigil naistel erinev ja igaüks kogeb seda omamoodi. Tähtis on, et laps sünnib terve ja ema tervis ka korras on. Pole vaja kedagi kritiseerida lihtsalt sellepärast, et on lapseootusel.
Ristija Johannes13. juuli 2021, 13:52
No nii, - - kirjutasin kommentaari, jõudis isegi avalikult kirjas olla ja...... jälle pole! Ei tea, mis peitust Õhtuleht mängib s iin? Olete ikka oh--oh, pole midagi , ega mõistus pole enda teha! "Edu" teile, kommide kustutamisel!
Hella ke13. juuli 2021, 13:46
No on tegelased, neil ei mahu hinge, kui neid kritiseeritakse ja arvustatakse! Mu kommenraar on JÄLLE ära KUSTUTATUD! MÕNI EI TALU KRIITIK'AT VIST?! ERITI õrnake! Ah et t e ma on pidanud mitu korda abi paluma! Ja arvad, et oled a inus naine maa peal või? Et mitte kellelgi t e isel EESTI n a isel pole enne sünnitust arstiabi vaja olnud?! Eksid! On küll ja sadadel koguni! Pole sa ainuke siin maa munal! Pole mingit staaritsemist siin, täiesti tavaline ilmatüdruk nagu teistelgi a metikohtadel noored naised!