Hommikusöök staariga - Renee ja Maarja Meriste lastega.Foto: Erki Pärnaku
Inimesed
12. juuli 2021, 18:29

Maarja Kivi-Meriste Vanilla Ninjast lahkumisest: mul oli kõigest siiber (3)

„Olid lõputud promomised ja öised istumised, sinna juurde ka veel keskkool ära lõpetada ja veel saksofoni eriala ära lõpetada,“ sõnab Maarja Kivi-Meriste R2 saates „Tereheadaega“, et Vanilla Ninja bändiga oli kõike nii palju ja hetkel tagasi vaadates tundub talle, et toimus kerge läbipõlemine. „Mul oli lihtsalt kõigest suht siiber, kui aus olla.“

Maarja märgib muu hulgas, et talle ei meeldinud ka näiteks bändi nimi ning muusikastiililt oleks ta ise tahtnud pigem teha midagi rohkem rock'n'roll'i- ja metal'i-laadset.

„Kui sa kiirelt kuulsaks saad, siis selle negatiivne pool on see, et kui kõik tuleb liiga ruttu ja sa liiga noor oled, siis sa ei suuda seda küpselt analüüsida, vastu võtta või aru saada,“ lisab laulja, et nii tekivad konfliktid ja üsna ruttu saab kõrini.

Paljud arvavad, et lapsesaamine oli suur põhjus, miks Maarja Vanilla Ninja koosseisust lahkus. „Vastupidi, see oli tegelikult mu bändikaaslastele suur šokk, et ma ütlesin, et ma ei taha enam. Ega siis lapsed ei pane inimese karjääri elu sees pidama. Mina arvan, et me oleme vähemalt sellest keskajast möödas,“ selgitab ta.