Foto: Panthermedia/Scanpix
Müstika
17. juuli 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 18. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Õnnestub kerge vaevaga oma positsiooni parandada. Kui selle nimel tegutsed, võid saada rohkem otsustamisõigust, autoriteetsed isikud on valmis sind toetama.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Tunned, et nii mõnigi asi vajab muutmist ning just sina oled see, kes peab otsustavalt tegutsema ja olukorda parandama. Arengute iseloom sõltub su väärtushinnanguist.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Pole mõtet loota, et probleemid lahenevad iseenesest ja võimalused kukuvad sulle sülle. Probleemid, millest tasahilju mööda hiilida üritad, tulevad su juurde tagasi.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Päikese ja Pluuto opositsioon võib isiklikke suhteid tugevasti pingestada. Su nõudmised kallimale on ülikõrged. Raske on teist usaldada, kipud kontrollima ja armukadetsema.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Suudad nii mõndagi ära teha, ent paremini edenevad asjad, mida ajad üksinda. Sul on selge ettekujutus oma eesmärkidest ja sellest, milliseid teid mööda nendeni jõuda saab.

Neitsi

23. august – 22. september

Kuitahes tark sa ka poleks, igal juhul on su veel vaja õppida. Praegu omandatud teadmised osutuvad tulevikus kasulikuks ja võivad sulle anda suure eelise konkurentide ees.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Sul peaks nüüd jätkuma sisemist stabiilsust, mis on kaugemate eesmärkide poole rühkimiseks ülioluline. Võtad maailma niisugusena, nagu see on.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Sul on rohkem tegutsemisvabadust, saad plaane oma äranägemise järgi seada. Tasub julgesti ette võtta ka sellised asjad, mis on kunagi kas pooleli jäänud või ebaõnnestunud.

Ambur

22. november – 21. detsember

Sul on lihtne elada käesolevas hetkes, kõike positiivset märgata ja nautida. Hea tuju ja ettevõtlikkusega suudad teisigi nakatada.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

On jõudu ja julgust, et teha muutusi. Planeerides tuleb sul aga olla väga ettenägelik, saada aru, mida radikaalsed sammud kaasa tuua võivad. Mõni vastane võib aktiviseeruda.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Sa tahad liiga palju vastassoo tähelepanu. Peaksid leppima sellega, et on olemas inimene, kes sind hinnata oskab, sinu eest hoolitseda tahab. Liigne edevus ei tule kasuks.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Oled teistega suheldes küllaltki sinisilmne. Sul on keeruline kaaslaste käitumist analüüsida, sest teed järeldusi lähtuvalt iseenda ootustest.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Uuel aastaringil on energiat küllaga, ent raske on seda ohjata, õigesse kanalisse suunata. Lähtu oma isiklikest vajadustest ja sisemistest soovidest, siis astud pikemaid samme unistuste suunas. Kallimat aga hoia ja hellita, ära kritiseeri ja käsuta! Ära karda uuele vastu minna, võta elu kui seiklust!