Foto: Panthermedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
16. juuli 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 17. juuli (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Oled isepäine, tahad käia oma rada. Erimeelsused kaaslastega on küllalt kerged tekkima, hoidu konfliktidesse sattumast ja õli tulle valamast.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Ilmselt oled kellelegi haiget teinud. Üldse mitte meelega, kuid olukorda see teadmine siiski ei lahenda. Proovi temaga rahulikult rääkida. Tegelikult ta vajab sind ja sina vajad teda.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Luba endale midagi tõeliselt mõnusat. Midagi niisugust, mida oled juba jupp aega tahtnud, aga pole siiani leidnud aega või võimalust selle ettevõtmiseks.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Lähedased inimesed vajavad rohkem tähelepanu. Võimalik, et sul pole kõigiga neist just lihtne suhelda, aga pinguta selle nimel. Ega neil ju sinuga ka alati kerge ei ole olnud.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Tahad väga kellelegi muljet avaldada ja mõtled välja aina uusi võtteid, kuidas seda teha ja mil põhjusel temaga ühendust võtta. Lase tal ka vahepeal aktiivsem pool olla.

Neitsi

23. august – 22. september

Tasub perekeskne olla ning suhelda ka nende sugulastega, kellega sidemed eriti tihedad pole. Tunned, et oled osake oma suguvõsast ning see teeb sind uhkeks.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Sinuni jõuab üllatavat infot. Enne, kui sellest paikapanevaid järeldusi teed või hakkad kõigile tuttavatele edasi rääkima, püüa asja kohta ikka rohkem teada saada.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Hea oleks, kui saaksid palju looduses viibida, tõeliselt tunnetada kõike head, mida suvine aeg pakub. Linnas olles tunned end kammitsetuna, igal juhul tasub maale sõita.

Ambur

22. november – 21. detsember

Ehk tahad lihtsalt lõbu pärast natuke mängida ja katsetada, kui head on su flirtimisoskused. See võib aga osutuda mänguks tulega, milles ise kõrvetada saad.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Oled suhteliselt kannatamatu ja ärritud kiiresti. Sa lihtsalt ei viitsi pai näoga igasugu mõttetut loba kuulata, ütled kõva häälega ja otse välja, mis sa sellest arvad.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Sind kaasatakse plaanidesse, mis on küll vaba aja veetmisega seotud, kuid kujunevad mingis mõttes ka kohustuseks. Eeldatakse, et sina millegi eest vastutad.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Sulle sobib, kui saad mõneks ajaks kodust minema, näiteks teise linna sõbrale külla või siis niisama pidutsema sõita. Ela nädalavahetus üle tööasju ajamata!

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Uuel eluaastal oled julge ja ambitsioonikas. Suhted võivad osutuda proovikiviks, on hetki, mil kisub võimuvõitluseks. Vastakaid tundeid võib tekitada suhtlus endise armsamaga. Ürita ka keerukates olukordades enda käitumist kontrollida, rahulikuna on võimalik ka rasked probleemid lahendada.