Southgate triumfeerimas pärast Inglismaa võitu Taani üle.

Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
11. juuli 2021, 12:00

Inglismaa koondise peatreener vallandas uue moetrendi

Inglismaa rahvuskoondise peatreener Gareth Southgate on tõusnud moemaailma üheks mõjukamaks meheks. 2018. aastal ostsid paljud mehed tema eeskujul šiki vesti, nüüd aga on Southgate muutnud populaarseks teise aksessuaari.

The Guardiani teatel on Southgate muutnud trendikaks täpilise lipsu - peatreener on juuni keskpaigast saadik kandnud enamikul matšidel üht ja sama kootud täpilist lipsu. Sellel paistab olevat õnnetoov mõju: ainsal puhul, kui Garethil lipsu kaelas polnud, sai Inglismaa Šotimaa vastu 0:0 viigi. Muidu on kõik matšid võidetud.

The Guardiani andmeil on Southgate'i moekas lips pärit Briti boutique-firmalt Percival. Sealsamas on õmmeldud ka mõned Southgate'i ülikonnad. Percival on 49-naelsterlingise lipsu ristinud juba Gareth Southgate'i õnnelipsuks ning seda saab ette tellida.

Kes augustini oodata ei malda, on soetanud mõne teise sarnase lipsu. John Lewise poeketis on tumesiniste täpiliste lipsude müük sel nädalal hoogustunud, TM Lewini kaupluse teatel on pärast Inglismaa-Taani poolfinaali suurenenud täpilipsude läbimüük 250%.