Albert II ja vürstinna Charlene.

Foto: VIDA PRESS
Inimesed
10. juuli 2021, 11:00

Monaco vürstinna Charlene taastub Aafrikas operatsioonist

Monaco vürstinna Charlene on juba mitu kuud viibinud oma kunagisel kodumaal Lõuna-Aafrika vabariigis. Kuigi käivad jutud, et Charlene on oma mehe Albert II maha jätnud, põhjendab vürstinna pikka eemalviibimist oma tervisega.

43aastane endine olümpiaujuja teatas, et talle tehti juuni lõpus operatsioon, parandamaks varasema untsuläinud protseduuri tagajärgi. Seetõttu ei saanud vürstinna tähistada 1. juulil Monacos koos oma mehe ja kuueaastaste kaksikute Gabriella ja Jacquesiga kümnendat pulma-aastapäeva. Lõuna-Aafrikasse oli ta sõitnud seoses oma loomakaitsjatööga.

„See on olnud minu jaoks katsumusterohke aeg,“ ütles vürstinna Lõuna-Aafrika uudistekanalile Channel24. „Albert on mu kindel kalju ning tema armastuse ja toetuseta poleks ma sellest valusast ajast üle saanud.“ Nüüdseks on vürstinna avaldanud ka fotosid oma paranemisperioodist ning sellestki, kuidas ta oma lastega videokõne vahendusel suhtleb ja õmblustööga tegeleb.

„Veedan aega Jacqui ja Bella seltsis, teen kõrvalmaja lastesõimele tekke. Hoidke mulle pöialt!“

Monaco õukond andis hiljuti People'ile teada, et 63aastane vürst plaanib koos lastega peatselt Lõuna-Aafrikasse sõita. Varem on sahistatud, et Charlene keeldub koju naasmast, kuna tema mehel võib olla kolmaski sohilaps, kelle Albert sigitas nende kurameerimise ajal.