Inimesed

Endine alluv usub, et Harryst ja Meghanist võivad saada mõjukad juhid (9)

LISA KOMMENTAAR

täna : 15 : 47 7. juuli 2021, 17:42
Kas sa Tyler Perry käest luba küsisid , et tema nime all esined . Ma niisama mõtlesin, et küsin .
täna : 15 : 477. juuli 2021, 17:46
Printsess Anne7. juuli 2021, 17:38
Kõigepealt pidid neist saama miljardärid, maailma tagaotsitumad firmaüritustel kõnelejad (tasuga miljon korra eest), seejärel Spotify ja Netflixi miljoneid dollareid teenivad sisuloojad - ja mitte midagi peale ühe haleda Spotify podcasti ja Harry "minu emme" kõne ei ole rohkem kui aastaga teoks saanud. Ma ütleks, et nende rong on läinud.
Tyler Perry7. juuli 2021, 16:47
Vaevalt. Juba mõnda aega ringleb kõlakas, et Tyler Perry viskas Meghani ja Harry oma majast, milles nad tasuta elasid, välja. Põhjus - Meghan röökis Perry alluvate peale ja loopis neid (käterättidega). Kui Perry sellest teada sai, käskis ta paarikesel järgmiseks päevaks maja vabastada. Ka Inglismaal käib Meghani töökiusamise sõltumatu uurimine. Kui kiusamissüüdistused tõendamist leiavad, on Meghani ja Harryga lõpp. Finito. Kaputt.
Hirmunud alluv7. juuli 2021, 16:39
Meghan ütles endisele alluvale, et kui kiidulaulu ei laula, siis saad tassi kuuma teega mööda pead - nagu ta Austraalia tuuri ajal ühele alluvale tegi.
Muahhahhaa7. juuli 2021, 16:18
Kirjutage selle i*b*a asemel parem sellest, kuidas Harry ema kuju avamisel mitmekordseid sisetaldu kandis, et iga hinna eest sama pikk kui prints William välja näha.
Ärge ajage naerma7. juuli 2021, 15:49
Siis on need ALLUVAD küll ERITI lihtsameelsed, kui nad arvavad, et MEGHANIST võiks saada mõjukas liider!!!!! Naerukoht! Kasvatagu kõigepealt oma lapsed INIMESTEKS, siis vaatame edasi. See, et ta praegu selline plärtsuv tegelane on, küll head muljet ei jäta. Sellisest EI TULE MINGIT LIIDRIT! ISEGI MITTE HALVAS MÕTTES, VEEL VÄHEM HEAS.
Miss Eskort7. juuli 2021, 15:58
see EI kasvata inimesteks mitte kedagi see õpetab alluvaid nii rusikate kui meeldiva keelega,kõva häälega . alluv pole rikas mees, keda vaja lustitada raha eest.
Nonna7. juuli 2021, 16:21
Laste huvides tuleb loota, et neil tublid ja hea südamega hoolivad lapsehoidjad on. Ehkki vähemalt Harry pole küll veel lastetuppa seni pilku heitnud, kui väitis, et ühenädalane Lily on rahulik laps, kes maailma istudes (!!) uudistab... Aga no, Archie esimene sõna oli ju ka "krokodill" (ju ehmatas ootamatult tuppa sadanud Meghani peale ära) - ju siis ekstramegasuperandekad lapsgeeniused.