Sussexi hertsogipaar 2019. aasta mais koos vastsündinud poja Archiega.

Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
7. juuli 2021, 15:27

Endine alluv usub, et Harryst ja Meghanist võivad saada mõjukad juhid (9)

Märtsis prints Harry ja hertsoginna Meghani alluvusest lahkunud Catherine St-Laurentil olid Sussexitega väidetavalt erimeelsused, kuid sellele vaatamata ütleb ta nende kohta kauneid sõnu.

Märtsis kirjutai, et Sussexi hertsogipaari asutatud sihtasutuse Archewell tegevjuht Catherine St-Laurent pani ameti maha vaid 11 kuu järel. Tema lahkumine on Briti meedias palju tähelepanu äratanud, kuna Sussexite teenistusest on viimaste aastate jooksul minekut teinud mitmed töötajad. St-Laurenti kiire kadumine on seda tähelepanuväärsem, et ta oli Meghani ja Harry teenistusse tuleku nimel lahkunud Bill Gatesi abikaasa Melinda Gatesi firmast Pivotal Ventures. 

Iltalehti andmeil läksid Catherine'i ja hertsogipaari arusaamad tema tööst Archewellis drastiliselt lahku. Kuulu järgi lisandusid talle uued töökohustused, millega ta polnud arvestanud. Tipptegija jätkab siiski oma erafirma kaudu Archewelli nõustajana. Värskes intervjuus nimetab St-Laurent tööd Sussexite alluvuses vapustavaks kogemuseks. „Olen tänulik, et mul oli see võimalus - et sain nendega nende teekonnal ühineda. Nende seltsis veedetud aeg oli ääretult rahuldustpakkuv,“ ütles St-Laurent väljaandele The Cut.

St-Laurent usub, et Harryl ja Meghanil on potentsiaali saada väga mõjukateks liidriteks ühiskondliku mõju vallas.