74. Cannes'i filmifestivali avatseremoonia ja filmi "Annette" esilinastus..Filmi "Annette" meeskond.Vasakult Angele, Simon Helberg, Marion Cotillard, Leos Carax, Adam Driver, Russell Mael ja Ron MaelFoto: Erlend Štaub
Inimesed
6. juuli 2021, 23:38

SUUR GALERII | ÕL CANNES'IS | Filmimaailma tippklass astus punasele vaibale: näha sai sädelevaid kleite ning ekstravagantseid ja paljastavaid kostüüme (3)

Lõuna-Prantsusmaal algas juba 74. korda suurejooneline Cannes'i filmifestival. 6. juuli õhtul toimus ka glamuurne punase vaiba üritus.

Avatseremoonial astus punasele vaibale filmimaailma absoluutne tippklass. Cannes'is on kohalikku melu nautimas Õhtulehe fotograaf, kes toob teieni parimad kaadrid otse punaselt vaibalt ja festivalialalt.

Meeleolu oli arusaadavalt ülev, sest pärast aastast pausi saab taas nautida festivali melu ning sel puhul olid staarid selga pannud tõeliselt ekstravagantsed kostüümid – loomulikult ei puudunud sits- sats ja sädelus.

Vaata galeriist, kes väisasid tähtsat üritust!

Muu hulgas on esmakordselt filmifestivali võistlusprogrammis ka Eesti osalusel valminud linateos: soomlase Juha Kuosmaneni „Kupee nr 6“, mille stsenaristid on eestlased Andris Feldmanis ja Livia Ulman ning Eesti-poolne produtsent Riina Sildos.